Foto: Jennifer Hoffman legt troeven op kopieermachine voor opmerkelijke afdruk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We hebben Jennifer Hoffman al in heel wat ongebruikelijke situaties voorbij zien komen, maar in dit opmerkelijke kiekje weet ze zichzelf te overtreffen! 

Van Jennifer Hoffman zijn we heel wat gewend. De beeldschone presentatrice en actrice maakt natuurlijk heel wat avonturen mee tijdens haar reisshows! Je zou denken dat we Jennifer van alle kanten wel gezien hebben, toch? Nou, dat blijkt toch heel anders te liggen! Want van dit recente plaatje kan je mond alleen maar wagenwijd openvallen!

Jennifer Hoffman verbijsterd fans met onthullende kantoorfoto

Zo maakte Jennifer Hoffman het recent wel heel spannend op kantoor. Nou is ze dat deels natuurlijk wel gewend als presentatrice. Er wordt heel wat van haar gevraagd tijdens 3 op reis, dus het verbaast ons helemaal niks dat Jennifer nergens meer van opkijkt. Maar dat geldt voor haar fans zeker niet! Wij durven namelijk te garanderen dat niemand deze recente foto aan had zien komen. Al zijn we uiteraard ontzettend blij met het hete kiekje. Van een schoonheid als Jennifer krijgen we natuurlijk nooit geen genoeg! Maar dat we ooit zouden mogen smullen van Jennifer op kantoor met zo weinig bovenkleding zagen we echt niet aankomen! Zo blijft er alleen een piepklein topje plakken, en veel verhullen doet dit minuscule stofje écht niet. Al lijkt dat ook zeker niet de bedoeling. Want deze pose laat wel heel weinig aan de verbeelding over!

Jennifer Hoffman drukt troeven op kopieermachine voor niets verhullend plaatje

Wat Jennifer Hoffman deze keer uitspookt met een kopieermachine zal echt je mond doen openvallen. Al zijn wij natuurlijk wel groot fan van de creativiteit. Dit kiekje hebben we zo nog niet eerder voorbij zien komen! Jennifer deelt namelijk een kijkje achter de schermen van een recente fotoshoot. En daarbij werd haar gevraagd een oprecht verbijsteringswaardige pose aan te nemen. Al zijn we wel héél benieuwd naar de resultaten. Want als we dit kiekje mogen geloven drukt Jennifer haar enorme troeven vol op de kopieermachine. Of ‘ie aanstaat weten we natuurlijk niet, maar zo ja kunnen wij niet wachten op de afdruk. Dit weet onze aandacht zonder meer vast te houden! Zeker ook omdat Jennifer helemaal vooroverbuigt in een loeistrak broekje. Wat ons betreft mag Jennifer ook nog een keer op het scherm gaan zitten!

Fans Jennifer Hoffman laaiend enthousiast over recente fotoshoot

Gelukkig kan Jennifer Hoffman zelf ook wel om de gekke pose lachen. Of wellicht is ze heel trots op de resultaten, dat kan natuurlijk ook. Wij moeten helaas nog even wachten op de officiële shots, maar gelukkig mogen we wel al genieten van Jennifer haar kijkje achter de schermen. En dat belooft natuurlijk veel goeds. Zeker omdat de beeldige presentatrice zelf ook erg enthousiast lijkt over die kiekjes. “Ik had ook even gewerkt”, grapt ze erbij. Het hoogtepunt van haar carrière zullen we het niet noemen, maar dat de fotoshoot spectaculair is staat wat ons betreft vast. Als een sneakpreview er al zo uit ziet? Geen wonder dat we allemaal staan te springen om de rest! Kom maar door met die kiekjes. Zeker als Jennifer er zo veel kleding voor uittrekt kan het alleen maar betoverend zijn.

Jennifer Hoffman puilt uit topje in post op Instagram

En mocht je nou geen geduld hebben om te wachten op de rest van Jennifer Hoffman haar foto’s, kijk anders alvast naar haar Instagram. Daar valt namelijk ook veel te smullen! Zo wist ze recent fans nog te verleiden met een zeer verwarmende zomerfoto, om het over de kijkjes in haar privéleven nog maar niet te hebben! Dus: wil je echt alles weten over Jennifer? Check dan vooral haar Instagram eens.

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...