Foto: Jaimie Vaes poseert in roze onderbroekje voor spiegel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jamie Vaes is weer helemaal in haar element met het plaatsten van foto’s in niets verhullende outfits. Dit keer maakt Jaimie haar volgers helemaal gek in een heel klein roze onderbroekje.

Het piepkleine broekje van Jaimie Vaes

Het is geen geheim dat Jaimie Vaes er niet vies van is om een beetje huid laten zien op haar foto’s. De brunette heeft natuurlijk een moeilijke break-up moeten doorstaan met haar ex Lil-kleine. Daarbij loopt nu nog steeds een rechtszaak tussen de twee, waarbij er nog heel wat spullen moeten worden verdeeld. Desalniettemin is Jaimie de afgelopen tijd niet bij de pakken neer gaan zitten en ze heeft flink aan zichzelf gewerkt. Jaimie is lekker veel op het eiland Ibiza geweest, ze noemt het zelfs haar tweede thuis. De zon en het strand kunnen natuurlijk veel doen voor je gemoedstoestand. Daarbij gaat Jaimie heel graag lekker uiteten met wat cocktails en champagne met haar vriendinnen. Toch moet al dat eten en drinken ook weer eraf gesport worden en dat lijkt Jaimie goed af te gaan. Of de brunette daadwerkelijk naar de sportschool gaat is nog maar de vraag. Eén ding is zeker: Jaimie haar is hartstikke strak.

Jaimie Vaes heeft strak

Dat bewijst Jaimie maar weer in bovenstaande video, waar ze poseert in een piepklein roze broekje. Daarbij draagt Jaimie ook een bijpassend roze shirtje. Waarom Jaimie deze minimalistische outfit heeft aangetrokken is onduidelijk. Wel lijkt de influencer er erg blij mee te zijn want ze poseert uitgebreid in haar pakje. Het lijkt meer op een onderbroek dan op een echte broek want zo klein is het roze ding. Wat ook opvallend is, is dat het kaartje er nog aanzit. Het ziet er niet zo charmant uit dat het ding nog aan het broekje hangt. Kan Jaimie het eigenlijk niet betalen?

Jaimie Vaes verkleed zich als stoute kat

De knappe Jaimie Vaes verschijnt regelmatig in een spannend pakje of outfitje. Daarbij is de brunette niet vies van een verkleedpartijtje. Zo ook op onderstaande foto, die Jaimie plaatst ter ere van de verjaardag van een goede vriendin. Jaimie en haar vriendin Chantal zien er wild uit op deze zwart wit foto. Beide dames lijken sowieso al een beetje op elkaar door hun bruine lange lokken en zelfde gezichten. Het zou goed kunnen dat de naar dezelfde kliniek gaan voor hun fillers en botox. Daarbij hebben de meiden op deze foto een soort kattengezichtje op hun mond geplakt. Hierdoor lijken de twee een soort catwomen. Bij de foto schrijft Jaimie een uitgebreide tekst over hoeveel haar vriendin voor haar betekent.

Jaimie Vaes verkleed zich als stoute kat

Lees ook: Foto: Ondeugende Jaimie Vaes poseert in afzakkend jurkje

De cosmische ingrepen van Jaimie Vaes

Het is wel zeker dat Jaimie Vaes wel houdt van cosmetische ingrepen. Dit keer gaat Jaimie wederom voor een permanente verandering maar dan juist om iets kwijt te raken in plaats van opvullen. Zo laat Jaimie haar ontharen door middel van een laser. De brunette maakt een video hoe dit eraan toe gaat en wast het eind resultaat is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!