Foto: Jaimie Vaes laat jurkje van haar schouder glippen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jaimie Vaes heeft weer een nieuwe foto gemaakt. En natuurlijk staan haar fans in de rij om dat mooie plaatje te bekijken. 

Jaimie Vaes laat een ontzettend mooie kant van zichzelf zien

De ontzettend leuke influencer laat weer een bijzondere kant van zichzelf zien op haar nieuwste foto. De mooie influencer heeft namelijk een jurkje aan dat bijna van haar schouder glipt. En dat is natuurlijk wel even de moeite waard om te bekijken. De leuke blondine weet met dit pakje, wat je hier kan zien, flink de aandacht te pakken.

Jaimie Vaes weet flink op te vallen

In de wereld van social media influencers is er één naam die steeds weer opvalt: Jaimie Vaes. Deze fijne brunette weet niet alleen hoe ze haar beste kwaliteiten in de schijnwerpers moet zetten, maar laat ook zien dat ze veel meer te bieden heeft dan alleen maar mooie foto’s. Zo deed ze een aantal jaar terug mee aan Expeditie Robinson om even te laten zien dat ze ook een stoere kant heeft. En natuurlijk had ze haar eigen serie, waarmee je meer van Jaimie te weten kon komen. Jaimie heeft bewezen dat ze niet alleen een prachtige verschijning is, maar ook een sterke en liefdevolle persoonlijkheid heeft.

Jaimie Vaes laat haar volgers watertanden

In de wereld van de social media weet Jaimie Vaes als geen ander hoe ze haar volgers moet laten watertanden. Met haar recente foto’s op Instagram heeft ze keer op keer haar publiek versteld doen staan. Of het nu gaat om een strak pakje op een exotische locatie, of een gedurfde outfit die haar rondingen prachtig accentueert, Jaimie weet precies hoe ze de aandacht moet trekken. Daar wordt de blondine overigens ook alleen maar beter in. Dat merk je wel aan al die leuke foto’s.

Jaimie Vaes deelt graag leven met volgers

Achter die stralende glimlach en perfecte poses van Jaimie Vaes schuilt veel meer dan alleen een mooi uiterlijk. Jaimie Vaes heeft bewezen dat ze niet bang is om haar leven te delen, inclusief de uitdagingen en moeilijke momenten. Ze heeft best wel wat heftige dingen meegemaakt, maar ook die deelt ze met haar volgers. Zo krijgen zij het volledige plaatje te zien en niet alleen maar de pracht en praal. Ondanks de moeilijke periodes in haar leven, waaronder haar relatie met rapper Lil Kleine en de kritiek van de media, is Jaimie erin geslaagd om sterk te blijven. Ze blijft dan ook graag mensen blij maken met haar mooie foto’s en video’s.

Jaimie Vaes laat elke outfit er goed uit zien

De prachtige brunette laat elke outfit er goed uit zien. Het maakt niet uit wat ze aantrekt, want alles wat Jaimie draagt is namelijk ontzettend fijn om te zien. Met haar fijne vormen weet ze ervoor te zorgen dat elke outfit die ze draagt ontzettend goed bij haar past. Dat is zo fijn aan Jaimie. Wat er ook gebeurt, ze zorgt ervoor dat ze er altijd goed uit ziet. Haar volgers waarderen dat natuurlijk enorm van haar.

Meer zien van Jaimie Vaes kan op Instagram

Als je nou nog meer mooie foto’s van Jaimie Vaes wil zien, moet je even naar Instagram gaan!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.