Foto: Jade Anna trekt diep in de nacht deze volledig doorschijnende outfit aan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jade Anna van Vliet heeft midden in de nacht een heel spannend setje aangetrokken. De blondine maakt een foto van hij volledig doorschijnende outfit.

Jade Anna trekt doorschijnend setje aan

De knappe Jade Anna van Vliet besloot tot diep in de nacht door te gaan met haar favoriete bezigheid; kleding uitzoeken. Zo krijgt Jade Anna als echte influencer dagelijks heel veel pakketjes opgestuurd van verschillende merken. Deze merken hopen natuurlijk dat Jade Anna deze gelijk uitpakt en gaat promoten op haar Instagram. De blondine heeft zoveel volgers dat ze elk product ontzettend bekend kan maken. Toch is Jade Anna een echt modemeisje en is kleding hetgeen waar ze zich het liefst de hele dag mee bezig houdt. Daarom kon Jade Anna het niet laten toen ze een pakketje van het merk Most Wanted zag liggen, om deze direct uit te pakken. Ook al was het al twaalf uur in de avond, de kleren moesten gelijk gepast worden. Onderstaande outfit was helemaal perfect voor Jade Anna en ze zegt niet te kunnen wachten om deze aan te trekken. De blondine wil er zelfs een vakantie voor boeken. Het is ook wel een outfit die alleen in een warm land aankan, want hij schijnt volledig door. Hij bestaat uit een topje die heel klein is en een lange rok met een gigantische split. De outfit is in ieder geval niets verhullend.

Jade Anna doorschijnend pakje

Jade Anna laat buikspieren zien in mega strak pakje

De laatste maanden is Jade Anna keihard aan het trainen en op haar voeding aan het letten om haar droomlichaam te krijgen. De influencer deelt steeds vaker video’s dat ze aan het sporten is of wat haar gezonde maaltijden met veel proteïne zijn. Het resultaat van deze levensstijl mag er dan ook zeker wezen, want Jade Anna ziet er super uit. Op onderstaande video is te zien dat Jade Anna een extreem strak pakje aanheeft. Het is een pakje dat helemaal aan elkaar vast zit waardoor hij heel strak vast komt te zitten. Het zal voor Jade Anna niet makkelijk zijn om naar de wc te gaan met het pakje. Toch maakt dat de blondine helemaal niet uit, want haar buikspieren zijn heel goed te zien in het ding. De buikspieren van Jade Anna prikken er letterlijk doorheen.

Lees ook: Foto: Jade Anna verleidt fans in spannende outfit op strandstoel

Jade Anna loopt na teveel wijntjes over straat

Nu Jade Anna van Vliet een hele gezonde levensstijl heeft gaat ze niet vaak uit om te dansen en drinken. De blondine is af en toe op een feestje te zien, maar is dan ook vaak de bob. Nu ging Jade Anna naar Glasglow toe met haar zusje Nura, om daar haar verjaardag te vieren. Dat betekent dat het een goede gelegenheid was om weer eens een kroeg in te duiken voor de dames. Toch is het niet erg laat geworden want nog voor twaalf uur lopen de twee alweer naar hun hotelkamer terug. De twee lijken al helemaal uitgespeeld te zijn en kunnen het niet opbrengen nog langer uit te blijven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...