Foto: Jade Anna laat ronde achterzijde zien na jaar lang trainen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De grote influencer Jada Anna deelt een hele reeks aan kiekjes waar haar achterzijde bij elke foto flink in beeld wordt gebracht!

Jade Anna deelt 1-jarig resultaat

Afgelopen week was Jade terug in de sportschool waar ze een jaar geleden begon met sporten. Toen ze binnenstapte had ze geen idee waar ze moest beginnen, maar dat hield de blondine niet tegen. Jade ging op onderzoek uit op het internet, en heeft door allemaal video’s kijken, vragen stellen, oefenen & fouten maken, haar zelf ontzettend veel weten te aan te leren. Jade ontdekte al snel dat ze het heerlijk vond om haar ochtenden in de sportschool door te brengen, even een moment voor zichzelf om haar hoofd leeg te maken en vol aan de bak te gaan. Het werd een routine en nu, ruim een jaar later, stond ze weer in dezelfde sportschool en besloot ze foto’s terug te zoeken van toen ze begon en deze te vergelijken. Het resultaat van de 18-jarige Jade Anna mag er zeker wezen als we naar onderstaande kiekjes kijken. De jongedame heeft een prachtige figuur waar menig mens jaloers op zal zijn!

Lees ook: Video: Jade Anna dumpt Gio voor deze YouTuber
De beeldschone Jade inspireert haar volgers

Jade Anna deelt met haar volgers dat het belangrijk is om te onthouden dat een slechte training niet betekent dat je net zo goed thuis had kunnen blijven en een goede training betekent niet dat je de hele week niet meer hoeft te gaan. Het belangrijkste is om door te blijven gaan, want dan ga je echt verschil merken, zowel mentaal als fysiek. Je goed voelen in je eigen is het allerfijnste wat er is, laat Jade Anna weten bij haar Instagram-post. Dus, we kunnen allemaal een voorbeeld nemen aan Jade Anna en ons niet laten tegenhouden door de uitdagingen die onderweg tegenkomen. Met bovenstaande foto moet de blondine de nodige volgers toch moeten inspireren. Want met bijna 1.000.0000 volgers heeft Jade een ontzettend groot bereik, en haar foto’s hebben altijd gigantisch veel likes! Waaruit we kunnen concluderen dat veel volgers weg zijn van de beeldschone Jade.

Lees ook: Foto: Jade Anna geeft kusje in doorschijnend shirtje

Jade traint met vriendin van Enzo Knol!

In onderstaand TikTok-filmpje van Jade Anna is iets heel opmerkelijks te zien! Ze traint namelijk samen met de vriendin van Enzo Knol, terwijl ze voorheen nooit veel met elkaar te maken hadden. En alsof dat nog niet genoeg was, was ze kortgeleden ook al op pad met Enzo Knol zelf! Hoe dit contact tussen hen opeens is ontstaan, blijft nog even onduidelijk. Maar wat zal Gio, de vriend van Enzo Knol, hiervan vinden? Misschien is hij wel blij dat zijn vriendin nieuwe vrienden maakt en haar passie kan delen met anderen, of zou hij eerder een beetje jaloers dat ze zoveel tijd doorbrengt met andere mensen. We kunnen in ieder geval zien dat de dames tijdens het trainen enorm veel plezier met elkaar beleven. De krachttraining wil namelijk ook niet helemaal lukken door de slappen lach die de twee blondines krijgen.

 

@jadeanna @Myron Koops ♬ origineel geluid – Jade Anna

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters buigt ver voorover en laat je diep naar binnen kijken (video!)

Zangeres Emma Heesters laat iedereen meekijken wanneer ze ver voorover buigt!

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!