Foto: Jade Anna toont enorme heuvel in zwemkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jade Anna verwent haar volgers met een stel opvallende kiekjes. De blondine toont zowaar een flinke heuvel in haar zwemkleding..

Jade Anna is een echte hit op het internet! Met bijna 9 ton volgers is de blondine met een sneltreinvaart richting de miljoen volgers aan het stijgen, en lijkt ze dat binnen no-time te halen. En aan de meest recente foto van Jade te zien, is dat meer dan logisch. Het is tenslotte een prachtige verschijning. Jade plaatst een stel foto’s vanuit een cruiseschip, in zwemkleding ligt de blondine poserend voor de foto. Ook toont ze nog een enorme heuvel..

Jade Anna laat pikante heuvel zien tijdens fotoshoot

Jade Anna is lekker bezig op Instagram! De blondine is onder andere bekend van haar samenwerkingen op Instagram en haar vriend, Gio. Hij is een YouTuber met ruim 1.3 miljoen volgers, die razend bekend is in ons land. Gio is 24 jaar en gelukkig met zijn 18-jarige Jade Anna. Door deze relatie stegen de volgers van de blondine ook door het dak. Nu is Jade dus full-time Instagram model, en verleidt ze haar volgers maar al te vaak met de mooiste kiekjes. Zo ook nu, waar Jade Anna van het leventje geniet op een cruiseschip. Ze ligt op een comfortabel bedje, terwijl ze poseert voor de camera. De blondine zal waarschijnlijk gaan zwemmen, want poseren doet ze in haar zwemkleding. Verleidend poseert Jade voor de camera, en zet ze haar flinke heuvel nog in het zonnetje. Beentjes omhoog, en met een zwoele blik de camera inkijken is wat Jade Anna maar al te goed kan. Ze geniet van het leventje!

Lees ook: Foto: Wow! Zo ziet Emma Bunton van de Spice Girls er nu uit

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Jade Anna wéér poserend in zwemkleding

We weten in ieder geval wel wat de favoriete outfits zijn van Jade Anna, want de blondine poseert verdacht veel in zwemkleding. Ze houdt ervan om het een en ander te laten zien, wat leidt tot groot geluk bij haar volgers. Is dat nou even gul van Jade! Dit keer staat Jade te bakken in de felle zon, met haar zwemkleding natuurlijk aan. Ook opvallend; Jade is weer op een boot! Er zijn dus twee dingen waar de blondine veel waarde aan hecht; boten en zwemkleding. Ze bevindt zich hier op de Kaaimaneilanden. Zwoel neemt Jade verschillende poses aan, en brengt zelfs nog even haar troeven goed in beeld. De blik van Jade op deze spannende parels spreekt boekdelen, zo zwoel mogelijk. In ieder geval is het duidelijk dat de blondine van haar leven aan het genieten is! Vakantie hier, vakantie daar, ze heeft het maar goed voor mekaar. Dat natuurlijk allemaal samen met haar vriend Gio, die ondanks het leeftijdsverschil in een gelukkige relatie zit met Jade Anna. Hij boft maar! In het begin zorgde dit verschil nog voor een hoop commotie, omdat Jade toen ook de 18 nog niet had aangetikt. Nu lijkt die commotie langzaamaan te verdwijnen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?

Foto: Monica Geuze laat haar rijpe perziken bijna ontsnappen

Monica Geuze is lekker op vakantie! En om deze warme bestemming goed in te leiden, besluit de influencer om een uiterst pikante foto online te zetten..