Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee.

Dat Jade Anna zowaar uit te tekenen is in pittige sporttopjes en minuscule broekjes verbaasd onderhand niemand meer. Als influencer verdient ze haar centjes met haar heerlijke figuur en daar komt natuurlijk hard werk bij kijken. Gelukkig voor Jade Anna kan ze haar lange uren zwoegen in de sportschool nog wat opfleuren met de lekkerste outfits! Maar in dit loeistrakke setje maakt ze er wel een heel avontuurlijke boel van.

Jade Anna gaat net een stapje te ver in superstrak setje

Je zou denken dat Jade Anna onderhand zéér bekend is met sportschool apparatuur. Maar dit recente filmpje bewijst dat zelfs de meest ervaren sporters nog steeds gênante avonturen kunnen beleven! Gelukkig voor ons legde de knappe influencer het hele verloop voor ons vast. In het spannende filmpje zien we dat influencer Jade Anna zich helemaal opmaakt voor het uitgebreid vastleggen van haar sportsessie. In een piepklein sporttopje buigt ze verleidelijk voorover en biedt volgers volledige kijk op haar inkijk. Ook de roze lippen en gouden oorbellen maken voor een schitterend plaatje. En nét als Jade Anna probeert het filmpje weer wat sportgerichter te maken gaat het bijna helemaal mis!

Het strakke pakje van Jade Anna lijkt op huid geschilderd

Ze gaat namelijk bijna onderuit! In haar loeistrakke legging zien we het allemaal tot in de details gebeuren. “Ging net iets te ver naar achteren!”, schrijft Jade Anna zelf bij het onthullende filmpje. In dit knellende broekje snappen wij wel dat de beeldschone blondine de controle over haar lijf verliest! Het zou ons niks verbazen als ze het gevoel in haar benen langzaam kwijtraakt… Het pakje lijkt wel op haar huid geschilderd zo nauw en ook het dunne stofje maakt het er niet beter op! Zonder de felblauwe kleur hadden wij gedacht dat de 18-jarige schoonheid haar onderkantje was vergeten aan te trekken. Gelukkig weet Jade Anna zich snel te herstellen en een genânte valpartij te voorkomen. Aan het einde van het filmpje trekt ze nog even een grappig gezicht naar de camera. Zo weet ze het heerlijke filmpje toch nog te redden.

Jade Anna pronkt met afgetraind buikje in onthullend spiegelfilmpje

Jade Anna lijkt de schrik snel van zich afgeworpen te hebben. Zo verschijnt ze binnen een mum van tijd weer in een heerlijk filmpje achter de schermen. De 18-jarige influencer neemt haar fans overal mee naar toe en ook in de sportschool blijven ze niet achter. Jade Anna bewijst ook in één kort filmpje waarom we allemaal naar haar sportadvies moeten luisteren. Ze schittert namelijk in het loeistrakke setje met een strak en gespierde buik. Jade Anna lijkt zelf ook dondersgoed te weten hoe heerlijk ze eruit ziet! In het pittige filmpje pronkt de knappe influencer met haar strakke buik. Als ze haar lijf aanspant zet ze haar afgetrainde figuur volledig in de spotlight en je kan je ogen er niet vanaf houden. Geen wonder dat bijna een miljoen mensen haar heerlijke Instagram-filmpjes volgen. Dit is een plaatje dat je echt niet wil missen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...

Johan Derksen fileert uiterlijk Hélène Hendriks: “Wat heeft ze met haar lippen gedaan?”

Als Hélène Hendriks met een nieuwe look op tv verschijnt, staat Johan Derksen voor een raadsel. Heeft de presentatrice fillers genomen?

Deze beelden bewijzen dat Lies Zhara zonder kleding slaapt (Foto!)

Lies Zhara laat in een video zien dat ze geen kleren draagt in bed. Ze slaapt bovendien niet alleen!