Video: Jade Anna dumpt Gio voor deze YouTuber

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jade Anna heeft weer flink de headlines gehaald. Ze ruilt Gio namelijk in voor deze andere bekende man. 

Heeft Jade Anna Gio nu alweer verlaten?

Laatst werd bekend dat populair YouTuber Gio Latooy officieel weer een relatie heeft met Jade Anna. De twee waren een van de populairste koppels in medialand, maar waren plotseling uit elkaar. En dat bleek ook even zo. Maar sinds een maand is dan eindelijk het hoge woord er uit. Beide influencers gaven aan weer samen te zijn. En dat betekende dat Gio weer volop zijn knappe vriendin in kon zetten voor de thumbnails van zijn video’s. Een verleidelijke Jade Anna in je video doet het namelijk altijd goed. Maar Gio moet nu toch op zoek naar een alternatief. Want Jade Anna is kennelijk alweer uitgekeken op de YouTuber. Dat blijkt wel uit deze video.

Jade Anna gespot met andere bekende YouTuber

Hoewel de relatie tussen Gio en Jade Anna weer redelijk pril is, lijkt het er op dat de knappe blondine haar opties deze keer wel mer open houdt. Zo is ze namelijk gespot samen met de koning van de Nederlandse Youtube kanalen, namelijk Enzo Knol. En de twee lijken het wel heel erg gezellig te hebben. Met een racket in de hand staan ze klaar voor en intensieve zweetsessie. En natuurlijk doet Jade Anna dat in een ontzettend verleidelijk sportpakje. Dat kan niet in haar gewone kleding. Dat pakje van Jade Anna zorgt er alleen wel voor dat haar verleidelijke nu nog beter uit de verf komt. En dat is natuurlijk niet handig als je probeert trouw te blijven in je nieuwe, oude, relatie. Zal Jade Anna trouw blijven aan Gio, of ziet ze wel waar het schip strand? Tijd zal het ons allemaal leren.
Jade Anna doet aan verleidelijk Paasontbijt

De knappe influencer moest met Pasen natuurlijk wel even een heel verleidelijke video plaatsen. Dat is nu eenmaal hoe het hoort in die wereld. En dus zat ze buiten met de laaghangende zon te genieten van een speciaal Paas ontbijtje. Samen met een minstens net zo knappe vriendin genoot Jade Anna van de warme zonnestralen die op haar huid vielen. En ze droeg daarbij natuurlijk een zeer schaarse outfit, zodat haar volgers ook een beetje van het moment konden genieten. Want Jade Anna denkt altijd aan haar volgers in deze momenten.

De verleidelijke video’s van Jade Anna

De knappe influencer deelt maar al te graag haar leven met haar volgers. En dat doet ze wel in de meest uitdagende video’s. Want haar volgers moeten ook gewoon iets hebben om van te kunnen genieten. En dat kan natuurlijk het beste als Jade Anna een van haar ondeugende outfits heeft aangetrokken. Kijk maar hoe goed de influencer eruit ziet op de video’s hierboven. Als je die zo ziet, dan is het jammer dat Jade Anna niet veel vaker dit soort spannende video’s online zet. Ze vallen duidelijk in de goede smaak.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!