Foto: Jade Anna is behoorlijk trots op dit ronde lichaamsdeel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jade Anna houdt enorm van sporten. Waarom? Omdat ze dan die strakke yogapants aan mag waarin haar rondingen perfect uitkomen. 

Hete blondine Jade Anna toont beste kant

Jade Anna heeft weer eens een nieuwe foto online gezet en op die foto laat ze zich van haar beste kant zien. En je raadt het misschien al, maar haar beste kant is haar achterkant. Jade Anna heeft een ongelooflijk goede foto gemaakt van haar kadetjes en die wil ze natuurlijk met de wereld delen. En geef de knappe dame eens ongelijk. Want als je er zo goed uit ziet, dan wil je dat toch het liefste van de daken schreeuwen. Jade Anna is in de sportschool als ze de leuke foto maakt. Waarschijnlijk werkt ze daar hard aan de vorm van haar hete kadetjes. Om ze namelijk in perfecte vorm te houden is wel wat werk nodig.

Lees ook: Foto: Jade Anna geeft kusje in doorschijnend shirtje

Jade Anna poseert verleidelijk in de sportschool

De knappe blondine besloot dat het tijd was voor een verleidelijke foto. Dat had ze veel te lang niet gedaan. En dus pakte ze snel haar telefoon erbij en maakte bovenstaand kiekje. En wat een wonderbaarlijk goede foto is het geworden. Je ziet meteen waar Jade anna haar sterke kanten liggen. Ze heeft aangezien ze in de sportschool is, maar wel even een yogabroekje aangedaan en natuurlijk ziet die er erg verleidelijk uit. De vormen van Jade Anna haar perfecte lichaam komen nu extra mooi naar voren. En dat is maar beter ook, want anders zou Jade Anna al die tijd voor niks hebben getraind. Nu kan je tenminste duidelijk zien wat het resultaat is voor de aantrekkelijke blondine.

Influencer Jade Anna neemt vriendinnetjes mee met sporten

Sporten kan erg leuk zijn, maar het is natuurlijk nog veel leuker als je leuke mensen mee hebt. Dat moet Jade Anna ook gedacht hebben en daarom heeft ze twee van haar vriendinnetjes meegenomen om haar te helpen en te ondersteunen tijdens het sporten. Want echte vriendinnen doen natuurlijk alles samen. Jade Anna en haar vriendinnen werken hard aan hun lichaam in de sportschool en het resultaat mag er zijn. Alle drie de dames hebben een beeldschoon uiterlijk. Ze hebben hun outfits ook nog eens helemaal afgestemd op elkaar, zodat ze de mooiste foto konden maken. Dat is ook wel gelukt, want de foto is ongelooflijk leuk om te zien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Het resultaat van al dat harde werk

Jade Anna brengt dus veel tijd door in de sportschool. Maar al dat harde werk wat Jade Anna daar verricht is natuurlijk niet voor niks. Ze doet het om een zo mooi mogelijk lichaam te krijgen. En dat is wel goed gelukt. Kijk maar even naar het filmpje hierboven wat Jade Anna op haar Instagram zette. Je ziet meteen waarom mensen haar graag omschrijven als een van de knapste dames van Nederland. En dat allemaal vanwege al die uurtjes in de sportschool.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman shockeert volgers met uiterst vreemde haargroei

De welbekende influencer Juultje Tieleman verrast volgers met uiterst vreemde haargroei op haar Instagram-verhaal! 

Minimaal geklede Marieke Elsinga maakt Instagram wild met privé foto

Marieke Elsinga heeft Instagram in vuur en vlam gezet met een privéfoto die ze deelde op haar account!

Foto: Miljuschka Witzenhausen poseert zonder broek en laat haar ronde achterzijde bekladden

Chef Miljuschka Witzenhausen heeft weer eens een bijzonder charmante foto van zichzelf op Instagram geplaatst! Deze keer gaat ze echter véél verder dan gewoonlijk...