Foto: Jade Anna beleeft spetterende nacht met Kenneth Taylor op hete plek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jade Anna deelt wel vaker kijkjes met Kenneth Taylor maar van deze hete nacht laat ze wel heel veel zien! 

We weten onderhand allemaal dat Jade Anna geen geheimen voor haar fans heeft. Van emotionele jankmomenten tot stomende kijkjes achter de schermen: Jade Anna deelt het allemaal. Je zou dan ook denken dat niets haar fans meer kan verbazen, toch? Nou, wacht maar totdat je deze kiekjes ziet. Want dit onthullende plaatje heeft menig fan helemaal in shock! Dat Jade Anna zó veel wilde onthullen vragen wij ons af!

Jade Anna geeft verassende details van bloedhete nacht met Kenneth Taylor

Zo laat Jade Anna haar fans namelijk echt alles zien van haar nacht met Kenneth Taylor. En daar kijken fans toch flink van op! Jade Anna en Kenneth zochten recent namelijk de warmte op en vertoeven momenteel in Dubai! En nou lijken ze daar allebei flink van te genieten. Jade Anna trekt in ieder geval al haar pakjes weer uit de kast! Logisch ook, want een romantische vakantie in de zon kan je natuurlijk alleen maar dolblij van worden, toch? Vandaar dat fans ook allemaal inzoomen op één ding. Want in deze recente foto lijkt Kenneth allesbehalve blij. De voetballer staat echt als een boer met kiespijn op de foto! En ja, dat heeft fans natuurlijk onmiddellijk in rep en roer. Sommige fans zijn overtuigd dat dit detail heel wat onthult over hun relatie. En dat kan niks goeds betekenen! Bekijk de post zelf hier.

Jade Anna leidt fans af met niets verhullend feestjurkje

Volgers van Jade Anna en Kenneth Taylor wachten dan ook met smacht op meer details. Fans zo in spanning houden kan natuurlijk écht niet! Maar of we die binnenkort kunnen verwachten valt nog maar te betwijfelen. Jade Anna lijkt namelijk vastbesloten alle aandacht naar andere heerlijke kiekjes te trekken. Zo schittert de beeldschone influencer in een niets verhullend feestjurkje en weet daarbij flink wat ogen te trekken. Al zal niemand daar van opkijken, natuurlijk. Jade Anna weet dondersgoed waarmee ze haar fans blij kan maken en twijfelt ook niet om haar bloedhete figuur strategisch in te zetten. Geen wonder dat de plaatjes om van te watertanden zijn! Wij kunnen namelijk echt met moeite wegkijken van deze stomende spiegelfoto, om het nog geeneens over dit plaatje te hebben! Jade Anna weet echt hoe ze een mannenhart helemaal wild kan laten gaan!

Fans Jade Anna kunnen niet wachten op meer details over privéleven

Toch blijven fans van Jade Anna vastberaden doorvragen over haar privéleven, waarbij Kenneth natuurlijk centraal staat. Gelukkig voor Jade Anna is de meerderheid gewoon razend enthousiast over haar nieuwe beau. Sommige fans mogen nu dan eventjes bezorgd zijn, maar los van deze stroeve foto staat het koppel alleen maar knusjes op beeld. Geen reden tot paniek, lijken de meeste fans dan ook gewoon te denken. Maar Kenneth is niet het enige onderdeel van Jade Anna’s privéleven waar fans een opmerking over hebben. In het eerste plaatje steekt de beeldschone influencer haar middelvinger namelijk op naar de camera. Een overduidelijke hint naar het afgelopen jaar, toch? Logisch dus dat fans ook maar aan één ding kunnen denken. “We weten allemaal naar wie die middelvinger gericht is. YOU GO GIRL!!”, wordt er gegrapt in de comments.

Jade Anna laat volgers alles zien op Instagram

Voorlopig moeten we dus nog even wachten op meer details over het privéleven van Jade Anna en Kenneth Taylor. Fans die slecht nieuws lezen in de fotoshoot moeten hun adem dus nog even inhouden! Gelukkig weet Jade Anna het wachten heel draagbaar te maken. Want op haar Instagram weet ze haar fans spectaculair te verwennen met een reeks vakantiefoto’s waarbij ze echt alle grenzen opzoekt. Op deze zonvakantie lijkt Jade Anna bijna niet in kleding te geloven! Zo mogen we echt optimaal genieten van haar spectaculaire figuur. Geloof ons maar, deze shots mag je echt niet missen. Bekijk ze allemaal hier.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!