Foto: Jada Borsato showt haar heerlijke Oranje-outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jada Borsato is  niet vies van een feestje, zeker op Koningsdag! Met deze outfit zal ze sowieso de show gestolen hebben!

Actrice en zangeres Jada Borsato wordt door meer dan 200.000 mensen gevolgd op Instagram, en voor goede redenen. De 20-jarige Borsato-telg legt uitgebreid verslag van haar privéleven en kijkjes achter de schermen waarderen we altijd. Jada trok deze heerlijke outfit aan om mee te genieten van de festiviteiten…

Jada Borsato showt strakke feest-outfit op Instagram

Fans van Jada Borsato moeten er altijd snel bij zijn, want de knappe zangeres post regelmatig intieme kiekjes op haar Instagram stories. Zo deelde ze onlangs nog haar heerlijke Oranje-outfit voor de Koningsdag feesten. De bloedmooie brunette kon het natuurlijk niet laten om ons allemaal even jaloers te maken op wie er bij haar in de kroeg mag staan. In het korte filmpje showt Jada haar heerlijke outfit en met de strakke kledingkeuzes laat ze weinig aan de verbeelding over. Ondanks dat iedereen er in het knaloranje bijloopt durven wij te garanderen dat Jada nog wel het meest opgevallen zal zijn!

Jada Borsato ging tijdens koningsdag op pad in een super strakke outfit. Haar piepkleine oranje shirtje lijkt wel op haar huid geschilderd zo strak, en zet haar prachtige lijf heerlijk in de spotlight. Ongeacht de kou koos Jada ook nog eens een shirtje uit met maar één mouw! Haar halve bovenlichaam blijft volledig onbedekt en laat dan ook echt alles zien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jada Borsato (@jadaborsato)

Wie is de vriend van Jada Borsato?

Mocht je spontaan verliefd geworden zijn op Jada Borsato na dit vurige filmpje moeten we je helaas teleurstellen. De 20-jarige zangeres is namelijk al ruim acht jaar samen met haar jeugdliefde Roeland Beelen. In tegenstelling tot haar populaire rol in GTST lukt het Jada wel om haar liefdesleven in stand te houden. Het stel is overduidelijk hoteldebotel van elkaar en ook op Instagram is één van de eerste dingen die Jada over zichzelf vertelt dat ze haar hart aan Roeland verkocht heeft. De twee zijn al een setje sinds de actrice en zangeres 12 jaar was nadat ze elkaar (vermoedelijk) leerden kennen op de set van The Voice Kids. “De twee hebben elkaar waarschijnlijk in de RTL4-studio of bij de zanger thuis ontmoet”, liet het AD toentertijd weten. Hoewel er natuurlijk veel kan veranderen voor een begin-twintiger zou deze relatie nog wel even stand kunnen houden. Maar hé, dromen kan nooit kwaad.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jada Borsato (@jadaborsato)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar razend knappe zusje (21) in het zonnetje

Dat Suzanne Schulting een ongekende schoonheid is weten we onderhand allemaal, maar deze foto bewijst dat je zusje Jolien ook zéker niet wil missen... 

Foto: Zangeres Numidia poseert intiem met trio bekende vrouwen tijdens Het Perfecte Plaatje

Zangeres Numidia schittert tijdens haar deelname aan Het Perfecte Plaatje op Reis. Ze is tijdens dit programma wel héél close geworden met haar mede-kandidaten!

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!