Foto: Jada Borsato had lekkerste jurkje ooit bewaard voor tweede kerstdag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Jada Borsato besluit om haar moment te pakken op tweede kerstdag. Haar volgers worden dan ook helemaal wild van haar geweldige look!

Jada Borsato maakt volgers gek met lekker kerstjurkje

Afgelopen weekend was het natuurlijk weer de meest feestelijke tijd van het jaar; het was Kerst! Dé tijd van het jaar om gezellig met je grote liefde, familie en vrienden door te brengen. Jada Borsato heeft uiteraard haar kerst ook doorgebracht met allerlei leuke mensen om haar heen. Dat deed ze niet zomaar in een normaal kerstjurkje. Nee, ze besloot om de show te stelen met een geweldig rood, glitterend, open jurkje. Ze plaatst twee foto’s op haar Instagram waarop ze veel huid laat zien in haar prachtige kerstjurkje. Voor de foto heeft ze zich hartstikke mooi opgemaakt en is elegant op een stoel gaan zitten. Ze kijkt, op de eerste slide, lachend weg. Op de tweede slide kijkt ze verleidelijk de camera in. Haar jurkje heeft schoudervulling, lange mouwen en in het midden zit een groot gat. Daarmee laat ze weinig aan de verbeelding over. Wat een geweldige foto, Jada. Prachtig! Ook haar volgers lijken het een geweldige foto te vinden. Iemand reageert zelfs met: “Jada, ga jij eens even heel gauw onder mijn kerstboom liggen”.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jada Borsato (@jadaborsato)

Jada Borsato geeft lief kusje aan Instagram volgers

Onder de sociale media gebruikers is Jada Borsato een erg geliefd persoon. Ze is dan met haar 214 duizend volgers ook wel erg populair. Als je zo populair bent, moet je natuurlijk ook wel actief blijven op je Instagram. Dat lukt Jada nog niet heel goed. Zo vaak komen er namelijk niet foto’s of video’s op haar sociale media voorbij. Tóch zijn het wel altijd foto’s en filmpjes om van te genieten. Onlangs plaatste ze weer een drieluik van zichzelf. Ze start met een selfie waarbij ze lief, en zelfs een beetje ondeugend, lacht naar de camera. Op de tweede foto lijkt ze ontzettend enthousiast en heeft ze een lach op haar gezicht van oor tot oor. Bij de laatste foto slaan haar volgers helemaal achterover, want ze geeft een lief knipoogje aan haar fans en niet alleen dat, maar ze geeft er óók nog eens een kusje bij. In de reacties is wel te lezen dat haar volgers helemaal gek worden, want hoe ver je ook scrolt, er zijn alleen maar positieve reacties te lezen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jada Borsato (@jadaborsato)

Jada Borsato heeft zin in optreden

In het verhaal van Jada Borsato is te lezen dat de zangeres binnenkort weer op het podium staat. Naast verschillende bands en artiesten, mag Jada ook optreden en daar heeft ze zin in. Het concert vindt plaats in Sittard bij Poppodium Volt. Het is de allerlaatste show van het jaar. Tickets zijn nog verkrijgbaar via het verhaal van Jada. Dus wil je er nog bij zijn? Pak dan nu je kans!

Jada Borsato Poppodium Volt

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!