Foto: Jackie Groenen showt bijzonder luchtkussen in zwembad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voetbalster Jackie Groenen moest een paar weken geleden nog flink presteren, maar kan ondertussen gewoon genieten van haar luchtkussen.

Het is niet lang geleden dat de Oranje Leeuwinnen moesten presteren. Maar inmiddels mogen ook de knappe voetbalsters genieten van een welverdiende vakantie. En de meeste geven daar ook echt gehoor aan. Zo ook Jackie Groenen. De prachtige blondine is lekker het zwemmen in een heerlijk verkoelend zwembad. Op die manier ontwijk je goed de warme temperaturen die momenteel door het land gaan. jackie heeft gelukkig ook goed gezelschap in het zwembad gevonden. Ze wordt op de foto namelijk vergezeld door een ontzettend leuk luchtkussen. Natuurlijk is het wel een klein beetje een opgeblazen figuur. Maar Jackie weet het wel te waarderen.

Lees ook: Wat verdienen de Oranje Leeuwinnen aan salaris per wedstrijd?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jackie Groenen (@jackie_groenen_14)

Jackie is erg blij met haar opgeblazen alpaca

De knappe sporter is zo te zien erg gelukkig met haar opgeblazen alpaca. Het lijkt wel een beetje alsof hier in het zwembad een nieuwe vriendschap voor het leven wordt gevormd. Jackie en haar nieuwe alpaca maatje zijn nu al onafscheidelijk. Dat komt misschien ook wel een beetje omdat de dierlijke zwemband Jackie goed weet te verhullen op de foto. Zo kan ze toch rondlopen in haar badkleding, zonder dat iedereen naar haar staart. Want als prachtige voetbalster kan je nog wel eens een blik hier of daar naar je toe krijgen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jackie Groenen (@jackie_groenen_14)

Jackie is de Oranje Leeuwin met de knapste lach

Natuurlijk zijn er veel voetbalsters bij Oranje die er geweldig uitzien, bijvoorbeeld een Lieke Martens. Maar weinig vrouwen in het team hebben zo’n aantrekkelijke lach als de lach van Jackie. Als de knappe blondine naar je lacht, dan is je hele dag gelijk weer goed. Dan maakt het niet uit wat er daarvoor is gebeurt, want je bent gelijk weer vrolijk. Dat is nu eenmaal de gave die Jackie heeft. Kijk maar naar haar foto’s. Je kan simpelweg niet chagrijnig blijven na het zien van haar brede grijns.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jackie Groenen (@jackie_groenen_14)

Jackie zit vaker in zwembad tijdens warm weer

De knappe blondine is een fan van de zogenaamde ‘staycation’ waarbij je lekker ouderwets vakantie viert in eigen land. En dat vergaat Jackie nu al voor de tweede zomer op rij best goed. Jackie heeft gelukkig haar eigen zwembad en dat scheelt wel een stuk. Zonder zou Jackie het toch een stuk zwaarder krijgen. Varend op haar opblaasdieren, trotseert Jackie de hitte. Het verkoelende water en al het gemak van thuis zijn twee grote redenen waarom Jackie liever lekker thuis blijft. Natuurlijk vindt ze het ook heel erg fijn om in het buitenland te zijn, maar een paar weken genieten van de rust in haar eigen huis is volgens Jackie ook helemaal niet verkeerd. Zo komt de knappe blondine namelijk ook helemaal tot rust.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zangeres Elize puilt volledig uit haar razend strakke topje

Zangeres Elize heeft wel vaker verleidelijke outfits aan, maar het pakje wat ze nu heeft aangetrokken is echt heel bijzonder. 

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...