Foto: Jackie Groenen laat zich op het veld rukken door groep vrouwen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke voetbalster Jackie Groenen laat zich even heerlijk over het veld rollen door een groep aantrekkelijke vrouwen. 

Vrouwenvoetbal wordt vanwege Jackie Groenen een echt feestje om naar te kijken

De aantrekkelijke voetbalster Jackie Groenen heeft een nieuwe foto online gezet en daarmee maakt ze de training van het vrouwenvoetbal echte en feestje om naar te mogen kijken. Met een grote glimlach op haar gezicht wordt ze namelijk het veld over getrokken. Wat hier precies mee geoefend wordt is niet helemaal duidelijk, maar het levert natuurlijk wel een heerlijk plaatje op om naar te mogen kijken. En zo zie je Jackie Groenen toch weer op een hele andere manier. De aantrekkelijke blondine zie je zo van een kant waar je haar anders niet gezien had. Je hebt daarbij ook nog eens goed zicht op de prachtige kadetjes van de aantrekkelijke speelster. Dat is natuurlijk een geweldig uitzicht.

Lees ook: Foto: Schaars geklede Jackie Groenen dompelt zich onder in smerig goedje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jackie Groenen (@jackie_groenen_14)

Jackie Groenen gaat op de foto met heel team aan aantrekkelijke vrouwen

Dat Jackie Groenen een aantrekkelijke speelster is, dat wist je natuurlijk al lang. Maar al haar medespeelsters zijn minstens net zo knap om naar te mogen kijken. Dat merk je pas echt als je ze allemaal op een rijtje ziet. Gelukkig kan Jackie Groenen prima voorzien in die behoefte. Ze zet al haar teamgenoten even aantrekkelijk naast elkaar op de foto. En dat ziet er natuurlijk wel heel fijn uit. Als je in de post hierboven naar rechts scrolt, dan zie je het mooie resultaat. Jackie is wel overduidelijk een van de knapste uit het team. En dat in een team vol knappe dames is natuurlijk wel heel erg bijzonder. De prachtige blondine weet met haar fijne foto’s flink indruk te maken op haar volgers. Die zijn helemaal weg van de aantrekkelijke blonde speelster.

Lees ook: Jackie Groenen deelt heerlijke vakantiefoto op warm eiland

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jackie Groenen (@jackie_groenen_14)

Jackie Groenen heeft de mooiste lach van heel voetballend Nederland

De knappe blondine heeft een prachtige lach. Dat valt na het zien van de foto hierboven al helemaal niet te ontkennen. De knappe speelster weet met haar foto’s wel heel veel los te maken bij haar fans. Als je de foto van Jackie ziet, terwijl ze zo lief naar je lacht, dan smelt je eigenlijk al gelijk helemaal. En dat is natuurlijk wel een bijzondere gave. Jackie weet met haar foto’s altijd een gevoelige snaar te raken bij haar volgers, die smullen namelijk van ieder plaatje. De reacties onder de foto’s van de knappe voetbalster liegen er dan ook niet om. Er zijn maar weinig slechte opmerkingen te vinden. De verleidelijke blondine doet dan ook haar uiterste best om ervoor te zorgen dat haar foto’s van dezelfde kwaliteit blijven. Ze wil namelijk niet haar volgers teleurstellen. Die rekenen nu eenmaal op haar prachtige plaatjes om hun dag een beetje op te vrolijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.

Doldwaze Lisa Vol (OG3NE) misdraagt zich op Instagram: “Écht NUL gène”

Lisa Vol van meidengroep OG3NE gaat alle grenzen voorbij met deze schaamteloze foto's. Ze maakt even duidelijk dat ze het meest spontane zusje van de groep is.