Foto: Jackie Groenen heeft het zichtbaar koud in bad met teamgenote

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De voetbalster Jackie Groenen probeert ijsbad samen met haar teamgenoot, maar ze hebben het er ontzettend zwaar mee! Zie de video voor haar reactie! 

Jackie Groenen gaat stuk van het lachen

De voetbalsterren van Paris Saint Germain hebben een moeilijke oefening die ze moeten uitvoeren. De dames krijgen de opdracht om 8 hele minuten in ijskoud water te gaan zitten. Maar Ramona Bachmann begeeft het al na 1 minuut en de dames liggen helemaal in een deuk van het lachen! Ook al zitten ze alleen met hun benen in het water, de dames hebben het zwaar! De prachtige blondine Jackie Groenen zien we helaas niet in beeld, ze is degene die het filmpje maakt. De dames die op beeld staan zien er weergaloos uit met hun korte broekjes. Je ziet écht dat de dames aan topsport doen, alhoewel ze bij deze oefening toch snel bezwijken! Hopelijk hebben de dames tijdens de hun trainingen op het veld wat meer doorzettingsvermogen en discipline, maar daar zullen geen twijfels over zijn. De dames hebben het in ieder geval super naar hun zin!

Lees ook: Wow: Voetbalster Jackie Groenen deelt zeldzame foto met diepe inkijk

Jackie Groenen gaat als een speer in haar carrière

Jackie Groenen begon haar voetbalcarrière bij SV Brabantia in haar geboortestad Tilburg. Op jonge leeftijd maakte ze al snel de overstap naar het CTO Eindhoven, een opleidingsinstituut voor talentvolle voetbalsters. Vervolgens speelde ze voor RSC Anderlecht in België, waar ze drie seizoenen actief was en uitgroeide tot een belangrijke speler op het middenveld. In 2016 maakte Groenen de overstap naar 1. FFC Frankfurt in Duitsland, een van de topclubs in het vrouwenvoetbal. Daar speelde ze drie seizoenen en won ze onder meer de Duitse beker en de UEFA Women’s Champions League in 2018. In de zomer van 2019 maakte ze de overstap naar Manchester United in Engeland. Nu speelt ze voor de grootste club van Frankrijk, namelijk Paris Saint Germain. Groenen heeft ook een succesvolle carrière bij het Nederlands vrouwenelftal. In 2017 was ze een belangrijke speler in het team dat Europees kampioen werd en in 2019 behoorde ze tot de selectie die de finale van het WK bereikte. Groenen heeft inmiddels meer dan 60 interlands gespeeld en heeft een belangrijke rol op het middenveld van Oranje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jackie Groenen (@jackie_groenen_14)

Jackie Groenen vertelt over haar hobby’s

Jackie Groenen houdt van voetbal en gezelligheid! Als ze niet op het veld sta, kun je haar vinden in de keuken waar ze haar favoriete gerechten bereidt (en daarna natuurlijk alles op eet). Maar laten het even hebben over voetbal, haar passie. Jackie zegt;” Als ik op het veld staat, voel ik me als een vogel die vrij door de lucht vliegt. Het is alsof alle problemen en zorgen verdwijnen zodra ik de bal aanraak. En weet je wat het beste gevoel is? Een perfecte pass geven aan mijn teamgenoten en de bal in het net zien belanden. Dat geeft me zo’n kick!”, aldus Jackie Groenen. Naast haar voetbalcarrière is Groenen ook actief als ambassadeur voor de Nederlandse stichting Spieren voor Spieren, die zich inzet voor kinderen met spierziekten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag! 

Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

De 23-jarige Joy Beune is op welverdiende vakantie in Parijs. Ze verleidt haar volgers met een hele reeks aan onweerstaanbare kiekjes! 

Foto: Juultje Tieleman poseert aan zee in weinig verhullend jurkje

Juultje Tieleman is uitgebreid aan het poseren aan zee. De blondine draagt een weinig verhullend jurkje terwijl ze alles van zichzelf laat zien...