Wow: Voetbalster Jackie Groenen deelt zeldzame foto met diepe inkijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jackie Groenen heeft haar voetbaltenue eens even lekker in de kast laten hangen! Wat ziet ze er geweldig uit in dat flinterdunne jurkje met diepe inkijk!

Voetbalster Jackie Groenen deelt zeldzame foto met diepe inkijk

Jackie Groenen, de Nederlandse voetbalster straalt helemaal en ziet er ontzettend goed uit in die prachtige donkerbruine jurk! Jackie speelt in het vrouwenteam van de voetbalclub Paris Saint-German, maar heeft haar voetbaltenue vanavond in de kast laten hangen. De topspeelster blijft natuurlijk professioneel voetbalster, maar je kunt als kijker natuurlijk niet ontkennen dat Jackie zéér fotogeniek is! Haar prachtige figuur komt helemaal tot zijn recht in die prachtige jurk, de veehals is precies diep genoeg dat we het nodige kunnen zien! Jackie weet precies wat ze doet om haar volgers zo goed mogelijk te verleiden, en het lijkt haar buitengewoon goed te lukken. Jackie deelt namelijk een uiterst verleidelijke foto waar het water van in je mond gaat staan! Dat komen we niet vaak tegen op haar Instagram account.

Heeft Jackie groenen relatie een relatie?

Jackie Groenen is momenteel single op het moment van schrijven. Hoewel Lieke Martens de bekendste en meest succesvolle Orange Lioness-zin is, is Jackie Groenen zonder twijfel de mooiste. Hierdoor heeft zij echter nog geen geschikte partner in haar leven gevonden. Jackie Groenen heeft tot op heden nog geen man gevonden. Haar prachtige glimlach en blauwe ogen hebben het vermogen om de harten van menig man te doen smelten. Het is echter opmerkelijk dat de blondine nog steeds ongehuwd is en geen romantische relatie heeft. Jackie Groenen is evenmin het type dat misbruik maakt van haar aantrekkelijkheid. Volgens een interview in het Eindhovens Dagblad is ze bescheiden: “Ik ben niet verlegen, maar ik ben ook niet de eerste die in de kleedkamer danst”, stelt ze.

Niet alleen beauty, want Jackie Groenen heeft ook de brains

Jackie Groenen bezit niet alleen fysieke schoonheid, maar ook intelligentie. Aan de Universiteit van Tilburg studeert ze Nederlands recht. “Ik zou het strafrecht willen beoefenen.” Die bedoelingen werden echter snel gewijzigd. Ik kon het niet doen omdat ik het nodige karakter miste. Als je ziet hoe dat soort dingen uitpakken, zul je het begrijpen. Ik zou me er helemaal in verliezen. De studie Nederlands recht bleek het meest geschikt om te jongleren met mijn professionele voetbalcarrière. Later kon ze zich bezighouden met mensenrechtenkwesties.

14 is het nummer van Jackie Groenen

Jackie speelt al haar hele voetbalcarrière met het shirt waar nummer 14 op staat. Ze maakt er ook geen geheim van wat de reden hierachter is. Haar grote voetbalvoorbeeld is namelijk Johan Cruijff, vandaar dat ze als het kan voor nummer 14 kiest. De voetbalster is nooit vergeten waar ze vandaan kwam en zal er altijd voor zorgen dat ze terugkeert naar haar eigen land. De mogelijkheid om voor Feyenoord te voetballen in het mooiste stadion van Nederland, daar ben ik absoluut in geïnteresseerd.” Het idee van Groenen “in die vintage kleding spelen” kan ze zich goed voorstellen. Maar op dit moment zit ze zeker nog wel even goed bij de grote voetbalclub Paris Saint-German!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag! 

Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

De 23-jarige Joy Beune is op welverdiende vakantie in Parijs. Ze verleidt haar volgers met een hele reeks aan onweerstaanbare kiekjes! 

Foto: Juultje Tieleman poseert aan zee in weinig verhullend jurkje

Juultje Tieleman is uitgebreid aan het poseren aan zee. De blondine draagt een weinig verhullend jurkje terwijl ze alles van zichzelf laat zien...