Foto: Is dit de nieuwe vriend van Gaby Blaaser?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gaby Blaaser is net bevallen van haar eerste kind, maar lijkt alweer single en op zoek! Onlangs werd de blondine gespot met een nieuwe man die óók bekend is van tv!

Wie is de nieuwe vriend van Gaby Blaaser?

Is Gaby Blaaser weer aan het daten? lijkt de vraag te zijn die iedereen bezig houdt de laatste tijd. De prachtige blondine heeft namelijk even geen nieuwe partner en dat maakt de mensen toch nieuwsgierig. Is de influencer nu wel of niet aan het daten? Het zou natuurlijk zomaar kunnen dat Gaby een pauze in heeft gelast en even geen behoefte heeft aan mannelijk contact. Maar zo kennen we haar eigenlijk helemaal niet. Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer geeft op haar juice kanaal het antwoord op al deze vragen. Ze beweert namelijk de nieuwe vriend van Gaby te hebben gespot. Dan is het natuurlijk zeker even de moeite waard om daar eventjes in te duiken!

De nieuwe vriend van Gaby Blaaser is Michel Hennipman

Het is dan toch echt gelukt. De spionnen van Yvonne hebben de geheime man van Gaby Blaaser ontmaskerd. Het is namelijk niemand minder dan Michel Hennipman. Hem kan je nog het beste kennen van reality programma’s als Bg Brother en Special Forces. De bekende televisieman heeft nu zijn zinnen gezet op Gaby Blaaser en de twee lijken het prima met elkaar te kunnen vinden. Dat is mooi, want zo komt Gaby ook weer een beetje het huis uit. Yvonne weet namelijk te vertellen dat Gaby al weken bij haar ouders thuis zit. En dat kan ook niet goed zijn voor de blondine. Het schijnt dat Michel ook een tijdje achter Sylvia Geersen aan zat, dus laat Gaby er nu vermoedelijk geen gras over groeien!

Yvonne Coldeweijer dankt spionnen voor juice over Gaby

Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer heeft overal spionnen zitten en dat maakt het natuurlijk wel een stukje makkelijker om ervoor te zorgen dat je altijd de laatste feiten op een rij hebt staan. Daarom weet Yvonne ook altijd als eerste wanneer bekende Nederlanders iets misdaan hebben of wanneer ze een nieuwe stap in hun relatie gezet hebben, zoals hier bij Gaby Blaaser. Yvonne deelt al die nieuwtjes dan gelijk op haar Instagram kanaal, zodat al haar fans kunnen genieten van het nieuws dat ze zojuist heeft verspreid. In het geval van Gaby Blaaser, spotte Yvonne haar met een nieuwe man aan haar zijde. En wie dat dan precies is, was nog even onbekend. Maar Yvonne zou niet de Nederlandse koningin van de juice zijn als ze het niet voor je uitzocht.

Gaby Blaaser heeft weer een beetje romantiek in haar leven

Als de geruchten waar blijken te zijn, dan is dat natuurlijk hartstikke goed nieuws voor Gaby. Die is de laatste tijd natuurlijk niet zo gelukkig in de liefde, dus het zou fijn voor haar zijn als ze weer iemand kon vinden. De blondine lijkt nu in ieder geval goed te kunnen genieten van het gezelschap van Michel. Met een beetje geluk houdt hij Gaby voor langere tijd gezelschap. Dan kan de blonde influencer namelijk eindelijk weer een beetje romantiek ervaren in haar leven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Suzanne Schulting laat haar geweldige kanonnen zien in flinterdun broekje (video)

Suzanne Schulting is hard aan het trainen en laat ons haar geweldige kanonnen zien in een flinterdun broekje!

Hypocriete Hélène Hendriks maakt vriendin van Peter Gillis compleet belachelijk tijdens De Oranjezomer (video)

Ze had de lachers wel op haar hand, maar toch is het niet helemaal sjiek dat Hélène Hendriks de vriendin van Peter Gillis zó voor paal zette live tijdens De Oranjezomer...

Freek (Suzan & Freek) deelt slaapkamerfoto en bekritiseert zijn bedpartner

Freek (Suzan en Freek) deelt een foto van de slaapkamer en laat weten dat hij het maar raar vindt wat zijn bedpartner allemaal doet!