Foto: Irene Schouten laat zich flink van achter aandrukken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Irene Schouten lijkt altijd heel verlegen in haar foto’s, maar niets is minder waar! Ze deelt namelijk hoe ze van achteren wordt aangedrukt en dat is voor haar fans immens genieten!

Irene Schouten maakt zich klaar voor een weekje Canada. Voordat ze naar Canada gaat wil de mooie blondine wel eerst goed van achteren worden aangedrukt. Wanneer ze er een goede sessie op heeft zitten kan ze er weer tegenaan!

Irene Schouten krijgt handen op haar achterwerk gedrukt

Irene Schouten heeft een geweldige week achter de rug. De prachtige blondine schaatste een nieuw baanrecord in Thialf. Ze was op de 3000 meter weer de beste. Lang reed Irene Schouten net boven het schema van haar beste tijd ooit in Thialf. De laatste paar rondes zetten ze toch even de versnelling aan en dook ze uiteindelijk een halve seconde onder haar baanrecord. Deze tijd bleek achteraf ook genoeg te zijn, waardoor ze de 3000 meter uiteindelijk ook won. Na deze geweldige, maar ook zware, week had Irene Schouten toch wel behoefte om zich even flink van achteren te laten aandrukken. De mooie schaatsster ging op een bankje liggen en kreeg een paar stevige handen op haar achterste gedrukt. Irene Schouten laat zich niet voor niets flink aandrukken. Ze moet zich namelijk alweer klaar maken voor een tripje naar Canada. Voordat ze gaat is een goede massage natuurlijk een must. Nu gaat ze in Canada kijken of ze de 3000 meter kan blijven verdedigen op de World . Als ze net zo hard schaatst als ze wordt aangedrukt moet het helemaal goed komen.
Irene Schouten laat zich van haar beste kant zien

Wie Irene Schouten op sociale media volgt, weet dat ze bijna alleen maar foto’s van zichzelf post waar ze schaatsend op te zien valt. Nu deelt de prachtige blondine eindelijk een foto waar ze niet in haar schaatspakje te zien valt. Dit is ook direct enorm verleidelijk. In een heerlijke jurk staat ze geposeerd voor het Helden magazine. Deze jurk zit heerlijk strak om het van Irene Schouten heen. Hierdoor zijn al haar rondingen goed te zien. Ze zeggen altijd dat schaatssters een geweldig lijf hebben en Irene bewijst dit nogmaals. Haar achterste mag er zeker zijn. De masseur die Irene Schouten flink van achteren mag aanduwen, heeft een droombaan. Wie wil er nou niet het van de knappe schaatsster masseren.
Irene Schouten kijkt diep in je ziel bij dit prachtige plaatje

Irene Schouten doet wel vaker een fotoshoot voor het Helden magazine. Alleen deze keer laat ze haar niet zien, maar haar mooie gezicht. Met haar heerlijke groen-blauwe ogen kijkt ze diep in je ziel. Wanneer je de beeldschone blondine aankijkt ben je direct verkocht. Naast het goed kunnen schaatsen ziet ze er ook nog beeldig uit. Wat hebben we in Nederland geluk met al die prachtige schaatssters.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!