Foto: In ondergoed gehulde Daphne Deckers laat meer zien dan de bedoeling is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Daphne Deckers laat haar volgers zien hoe spannend het er aan toegaat achter de schermen bij een mode-shoot.

Prachtige Daphne Deckers helpt fans uit de droom

De knappe blondine Daphne Deckers laat aan haar fans zien hoe het er echt aan toe gaat achter de schermen bij een mode-shoot. Daardoor kan je zien dat het helemaal niet zo mooi is als je denkt: het bed waar Daphne op ligt bijvoorbeeld, is stiekem helemaal nep. Het staat op een paar houten pallets in een hoekje van de studio. Op de foto lijkt het net alsof Daphne in een of ander luxe bed ligt te slapen. Dat heb je natuurlijk helemaal niet zo door als je naar het plaatje kijkt. Dat maakt de foto van de blondine absoluut interessant om te bekijken.

Lees ook: Foto: Daphne Deckers laat zien hoe ze blijft drijven in zwembad

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daphne Deckers (@daphne_deckers)

Daphne Deckers laat zich van beste kant zien in spannend setje

Natuurlijk laat Daphne Deckers zich van haar beste kant zien in een ontzettend spannend setje. Vanuit haar warme ‘bed’ weet Daphne zichzelf prima een houding te geven. Ze heeft een nachtelijk setje aangetrokken waar haar prachtige troeven heerlijk in uitkomen. Ook zet Daphne op de foto een ongelooflijk verleidelijke blik op. Dat zorgt ervoor dat de knappe blondine haar volgers nog eens extra weet te betoveren. Dankzij de knappe foto hebben de volgers van Daphne weer een ontzettend fijne week achter de rug. De blondine weet wel hoe ze foto’s moet maken die haar volgers helemaal gek maken. Daar heeft ze inmiddels een bijzonder talent voor ontwikkelt. Daphne zet dat talent maar al te graag in om te zorgen dat haar volgers zich uitstekend vermaken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daphne Deckers (@daphne_deckers)

Ook Daphne Deckers gevraagd voor grote Nederlandse speelfilm

De aantrekkelijke blondine reist graag wat af. Ze zit de laatste tijd veel in Marokko om een nieuwe Nederlandse speelfilm op te nemen. Van Daphne zou je misschien niet meteen verwachten dat ze hiervoor gevraagd zou worden. Maar natuurlijk is het wel leuk om haar naam ook terug te zien komen voor dit filmproject. Eerder was al bekend dat actrices als Katja Schuurman ook in Marokko aan het filmen zijn. Met zoveel talent op set moet dit haast wel een fantastische productie worden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daphne Deckers (@daphne_deckers)

Daphne Deckers sluit zich af in Marokkaanse oase

De filmopnames waar Daphne voor gevraagd is spelen zich op een wel heel bijzondere locatie af. Daphne deelt ook even waar ze verblijft voor de opnames en maakt daarmee haar volgers gelijk al enorm jaloers. De oase waar Daphne mag slapen is echt een beeldschone plek. Natuurlijk is het net wel een stukje mooier geworden door de aanwezigheid van Daphne Deckers, maar dat is ook logisch. Daphne blijft lekker updates delen met haar volgers, die niet kunnen wachten om meer van dit spannende project te zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.