Hypocriete Eva Jinek irriteert collega’s met zeldzaam interview

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eva Jinek heeft een onverwachtse beslissing gemaakt die niemand aan zag komen. Zou de journaliste en presentatrice te veel op haar bordje hebben of is ze, zoals ze nu in de media genoemd wordt, gewoon een tikkeltje ‘hypocriet’?

Wekelijks schuiven er nieuwe gasten bij Eva Jinek aan tafel. De journaliste werd in Nederland bekend door haar werkzaamheden bij NOS. Van 2008 tot 2011 was ze op de tv te zien als presentatrice van NOS op 3. Eva haar passie voor presenteren veranderde langzamerhand in een grote interesse voor interviewen. Het was maar goed dat ze interviewen leuk vond, want uiteindelijk blijkt het ook haar grote talent te zijn. Met haar succesvolle tv-show Jinek bewees ze dat ze een van de beste interviewers van Nederland is. Toch weten we niet veel over de journalist zelf. Eva heeft onlangs een boek genaamd ‘Droom Groot’ uitgebracht en daarom is de journaliste dit keer zelf voor een groot aantal interviews benaderd. Al die interviews heeft Eva onverwachts afgezegd, wat natuurlijk erg vreemd is. Alleen bij tv-programma De Geknipte Gast durfde ze nog een zeldzaam interview te geven…

Eva Jinek had toch geen zin in interviews over boek ‘Droom Groot’

Er waren een hoop interviews met Eva Jinek gepland, maar die heeft de presentatrice zelf niet door laten gaan. Dat een interview niet doorgaat is natuurlijk geen ramp, maar in dit geval riep het veel vraagtekens op bij journalisten en andere collega’s. Eva besloot namelijk niet een paar, maar AL haar interviews op het allerlaatste moment af te zeggen. Dat vindt men een beetje hypocriet van de blonde presentatrice, omdat ze met haar programma’s namelijk iedereen de hemd van het lijf vraagt. Er worden al veel aannames in de media gedaan; zo zou het te maken kunnen hebben met Nieuwsuur-journalist Bas Haan, die flink uithaalde naar Eva Jinek. De presentatrice heeft zelf nog niet gereageerd, maar er is wel contact opgenomen met haar management. Die gaven aan dat het er in ieder geval niet aan ligt dat ze geen ‘zin heeft om vragen te beantwoorden.’ Blijkbaar ging het erom dat de opzet van de interviews ineens anders moest, en dat ze niet wilde facetimen. Hebben we Eva Jinek dan toch onterecht hypocriet genoemd, of zit er nog een kern van waarheid in?
Hoe de lancering van het boek van Eva Jinek mislukte

Rondom de hele lancering van het veelbelovende boek is het al rumoerig. We hebben het natuurlijk over Eva Jinek en dat betekent dat heel Nederland van de situatie afweet. De meesten hebben natuurlijk hoge verwachtingen, maar die verwachtingen werden niet helemaal nagekomen. Met de foto hierboven liet Eva namelijk weten dat de lancering van het boek niet helemaal zoals gepland ging. Ze wilde graag alle geïnterviewden aan één lange tafel hebben voor de lancering, maar dat liet corona helaas niet toe. Gelukkig heeft de journaliste het op kunnen lossen door het boek via een livestream te lanceren. Het is een prima oplossing, maar een stuk minder spectaculair dan we van haar hadden verwacht.

Lees ook: Eva Jinek verkoopt zichzelf met zeldzaam zoete foto

Wat zou Eva Jinek te zeggen hebben in De geknipte gast?

Ondanks de radiostilte rondom Eva kunnen we haar verhaal toch even aanhoren. Ze neemt namelijk plaats in de kappersstoel van Özcan Akyol. In zijn programma De geknipte gast interviewt Özcan verschillende BN’ers. Hij is dus de enige die Eva Jinek de afgelopen tijd heeft weten te strikken voor een zeldzaam interview! De aflevering belooft alvast veel goeds, want in Eva’s vorige gesprek met Akyol kwamen er onverwacht veel emoties naar boven bij de blondine. Zou Eva dit keer eindelijk iets meer over zichzelf prijsgeven, of zal ze nog steeds de rol van mysterieuze interviewster spelen?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise laat haar verrukkelijke vormen zien in roze sportpakje

We hebben de mooie Famke Louise wel vaker gezien in een strak pakje, maar de video die ze nu heeft gedeeld krijgen wij het wel heel erg warm van.

Foto: Lesley Versprille (26) buigt voorover in piepklein pakje

Lesley Versprille laat zien hoe lenig ze is door eens flink voorover te buigen. Dit doet ze in een piepklein pakje...

Foto: Robin Hamersteen (34) komt zeiknat zonder topje het water uit

Robin Hamersteen trakteert met heerlijke beelden! Het model komt op magistrale wijze het water uitgelopen...