Foto: Hongerige Marieke Elsinga betast collega’s op ongewenste plekken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga kan maar niet van haar collega’s afblijven. En dat doet de brunette ook nog eens tijdens werk…

Presentatrice Marieke Elsinga kan niet van collega’s afblijven

Het is altijd al wel duidelijk geweest dat radio-presentatrice Marieke Elsinga haar collega’s erg leuk vindt. Het was dan ook voor vele een grote en belangrijke vraag of Mattie Valk toevallig de vader was van haar kindje. Die geruchten werden snel uit de wereld geholpen toen Marieke aankondigde gewoon met haar vriend, die geen collega is, een kindje te verwachten. Ondertussen is het jongetje er, maar Marieke kan nog steeds niet van haar collega’s afblijven. Op onderstaande foto is te zien hoe Marieke eerst Annemarie een flinke knuffel geeft. Nu lijkt de blonde Q-Music presentatrice dit wel te kunnen waarderen want ze knuffelt Marieke terug. Dan gaat Marieke door naar haar volgende slachtoffer. De brunette kan maar niet van Mattie afblijven en zit met haar hand in zijn haar. De andere hand ligt op zijn schouder en ze kijkt hem met een stralende lach aan. Toch lijkt Mattie een beetje weg te kijken en het niet zo super gezellig te vinden.

Lees ook: Foto: Rillende Marieke Elsinga laat vingertje zien op afgelegen plek

Mattie en Marieke geven reusachtig cadeau weg

Je kan veel zeggen over Mattie en Marieke tijdens hun ochtendprogramma op de radiozender Q-Music, maar ze doen een hoop leuke dingen. Het is altijd wel een dolle boel bij de twee en het kan vaak niet gek genoeg voor zowel Mattie als Marieke. Dit keer is het Mattie die het voortouw neemt in een nieuw idee voor een leuke verassing tijdens de uitzending. Zo was Mattie kennelijk jaloers op niemand minder dan Fred van Leer en zijn gigantische kerstboom. Doordat Mattie zo jaloers was op de extravagante boom, kon hij het niet laten om zelf ook even een offerte op te vragen en te zien hoeveel het zou kosten. Helaas voor Mattie kwam hij hier van een koude kermis thuis, want hij had tegen Marieke Elsinga gezegd dat hij dacht rond achthonderd euro te zitten, en het dan te doen. De kerstboom inclusief levering, versiering en ophalen kost maar liefst tweeduizend euro. Er zijn niet veel mensen die dit over hebben voor een boom die maar zou tijdelijk in huis is. Toch kon Mattie Valk het niet laten en heeft hij het gedaan. Wel onder een bijzondere voorwaarde, dat hij ook een zelfde exemplaar mocht weggeven aan een luisteraar. Bekijk de video hier.

Mattie en Marieke maken verdrietige vrouw heel erg blij

Nu besluiten Mattie en Marieke er een mooi idee van te maken omtrent de luxe kerstboom. Zo oppert Marieke Elsinga dat ze het leuk zou vinden als de boom naar iemand gaat die het echt kan gebruiken, maar die door iemand anders wordt opgegeven. Mattie Valk voegt nog toe, dat hij zelf meegaat bij de levering. Vervolgens gaat het los in de reacties en Mattie en Marieke kiezen een winnares uit. De gekozen winnares heeft een hele moeilijke tijd achter de rug en haar vriendin heeft haar opgegeven. Het is te horen dat ze haar geluk niet op kan, en de boom zal dus heel goed terecht komen.

Bekijk snel meer van Marieke Elsinga op Instagram

De brunette heeft op haar Instagram nog veel meer mooie foto’s staan. En die zijn natuurlijk allemaal ontzettend leuk om te zien. Bekijk hier dus snel haar profiel en laat je verwonderen.

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...