Foto: Rillende Marieke Elsinga laat vingertje zien op afgelegen plek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga heeft een nieuwe foto online gezet en die geeft niet alleen haar, maar iedereen toch wel de rillingen.

Presentatrice Marieke Elsinga toch niet zo lief als gedacht

Marieke Elsinga heeft weer en wind getrotseerd het afgelopen weekend. En dat moest natuurlijk wel even op de foto vastgelegd worden. Want hoe geloven de mensen anders dat Marieke door een storm is gelopen? En gelukkig had de brunette zichzelf goed ingepakt. De kou had Marieke in deze warme jas niet zo’n last van. Waar ze wel last van had, was dat de persoon die met haar mee was, continu foto’s liep te maken. En hoewel zo’n winterjas wel lekker warm is, staat hij natuurlijk iets minder. Na een tijdje was Marieke er klaar mee. Al die foto’s in haar dikke winterjas bevielen haar niet. En dus gaf ze de fotograaf een flinke lach, terwijl ze haar favoriete vinger naar hem opstak. Zo blijkt maar weer eens dat Marieke Elsinga een stuk minder lief is dan in eerste instantie gedacht werd. De foto van Marieke kan je bekijken op haar Instagramkanaal.

Marieke Elsinga verbaast al haar volgers met gebaar

De volgers van Marieke zijn toch wel een klein beetje verbaast door de actie van de brunette. Ze zijn helemaal niet gewend dat Marieke zulke gebaren maakt. En al helemaal niet richting de camera. Xe let meestal echt wel op hoe ze op beeld verschijnt. Maar zo te zien was Marieke zo klaar met deze actie dat ze wel moest handelen. En zo krijgen haar volgers ook weer een hele andere kant te zien van de brunette. Dat is trouwens een kant die ze helemaal niet zo erg vinden om te mogen aanschouwen. De gemiddelde volger van Marieke vindt het juist wel grappig om eindelijk een beetje pit te zien van de presentatrice. En dat laat deze foto absoluut zien, dus de fans van Marieke kunnen hun geluk niet op.

Marieke Elsinga beleeft een wel erg wilde avond

Hoewel ze de dag erna alweer in een weiland midden in Nederland moest staan, had Marieke er toch voor gekozen om het laat te maken. Dat kon de brunette nou eenmaal niet laten. En dus trok ze er met een van haar beste vriendinnen op uit om een wilde avond te hebben. En dat werd het zeker. Marieke en haar blonde vriendin genoten de hele avond van de meest fantastische drankjes en maakten ondertussen ook nog even een aantal leuke foto’s om die later terug te kunnen kijken. De presentatrice genoot van een luxe etentje met een flinke hoeveelheid wijntjes. Marieke heeft die foto’s ook op haar Instagram gezet om ervoor te zorgen dat haar volgers ook mee kunnen genieten van haar avondje uit. Zo neemt Marieke Elsinga haar volgers mee in haar wilde avonturen. De foto’s van Marieke kan je hier bekijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...