Foto: Heupwiegende barvrouw Ashley Zaat steelt de show tijdens Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vandaag Inside is terug op de buis en daar is ook barvrouw Ashley Zaat blij mee. Tijdens de eerste aflevering laat ze zich meteen van haar beste kant zien, en neemt ze ons zelfs mee in haar kleedkamer!

Barvrouw Ashley Zaat terug bij Vandaag Inside

Van veel kijkers is het de favoriete Vandaag Inside barvrouw, Ashley Zaat. En ze is eindelijk weer te zien op televisie! Bij de terugkeer van de talkshow van Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp, stond Ashley zoals vertrouwd weer achter de bar. Dat ze daar blij mee was, bleek wel uit haar Instagram verhalen. Ze liet weten dat het een feest was om terug te keren. Ook tijdens de show pakte ze haar momentje om te shinen. Nadat Wilfred opmerkt dat Johan bij de groep ‘ouderen’ hoort die wel eens vergeten te drinken tijdens de hitte, zet Ashley prompt een extra karaf water neer. Haar actie zorgt voor een hoop glimlachen in het publiek en aan tafel.

Ashley Zaat geeft stiekem kijkje vanuit haar kleedkamer

Ze mag er zijn! Barvrouw Ashley Zaat is één van de redenen dat mensen hun televisie ’s avonds naar SBS 6 overschakelen zodra Vandaag Inside begint. Al komt ze tijdens de show niet super vaak in beeld. Maar gelukkig heeft ze ook sociale media, waar ze graag laat zien wat ze allemaal precies doet in de studio’s van het mediapark in Hilversum. Vlak voor het begin van de opnames deelt ze namelijk een heerlijk filmpje voor een spiegel in wat lijkt op haar kleedkamer. Ze praat zichzelf nog wat extra moed in tijdens een dansje voordat het echte werk gaat beginnen. En dat dansje is fijn vanuit de heupjes! Wat ons betreft mogen dit soort filmpjes vaker verschijnen!

Vandaag Inside keert terug met 800.000 kijkers

Het tweede seizoen van Vandaag Inside is meteen zeer succesvol. Ashley Zaat is hier niet als enige verantwoordelijk voor. De heren aan tafel zorgden namelijk voor een avond zoals we dat van ze gewend zijn. De talkshow had gisteravond Wim Kieft te gast. De onderwerpen varieerden van de boerenprotesten tot aan de capriolen van Peter Gillis. Uiteraard op de manier waar Vandaag Inside bekend om staat, met veel gelach en onzin tussendoor. Bijna 800.000 mensen schakelden in voor de meest populaire praatshow van ons land. Daarmee pakt VI de draad precies op waar ze gebleven waren. De vakantie heeft de heren goed gedaan!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vandaag Inside (@vandaaginside)

Heeft Johan Derksen nieuwe tanden?

Naast de serieuzere onderwerpen is er bij Vandaag Inside ook altijd ruimte voor de minder belangrijke zaken in het leven. Daarom stonden de heren ook even stil bij de vraag die meerdere kijkers hadden voor Johan: “Heb je iets met je snor laten doen, of zijn het je tanden?”. Het is meteen te zien, Johan lacht anders dan voorheen. Johan is de beroerdste niet, en legt in het onderstaande filmpje uit!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties. 

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!