Foto: Het topje van Marijn Kuipers dreigt af te zakken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Marijn Kuipers heeft nu een foto geplaatst, waarin het net lijkt alsof haar topje ieder moment kan afzakken. Gaat dit goed?

Marijn Kuipers heeft moeite met topje

De prachtige blondine van RUMAG heeft een klein beetje moeite met haar nieuwe topje. Het topje lijkt namelijk telkens te willen afzakken. En dat is natuurlijk niet zo handig, want dan zou Marijn zonder bovenstukje op de foto staan. Met de foto verder is niet zo heel veel mis, want Marijn ziet er zoals gebruikelijk echt fenomenaal goed uit, maar het wordt haar door haar eigen kleding wel lastig gemaakt. Gelukkig ging het goed, waardoor we nu kunnen genieten van dit heerlijke plaatje.

Lees ook: Video: Marijn Kuipers traint haar belangrijkste rondingen

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M A R I J N (@marijnkuipers)

Het fantastische lichaam van Marijn Kuipers

Marijn Kuipers is een ongelooflijk knappe vrouw. Dat merk je wel als je kijkt naar alle heerlijke foto’s die ze op haar Instagram pagina heeft staan. Ook deze foto is absoluut geen uitzondering daarop. De prachtige blondine weet met haar strakke lichaam al haar volgers in één keer te verleiden. Wel ziet het er uit alsof haar topje wat aan de lage kant zit, alsof die ieder oment af kan glijden. Maar dat lijkt waarschijnlijk alleen maar zo, want Marijn maakt zich er zo te zien weinig druk om. Misschien is dit kledingstuk gewoon zo bedoeld, om ervoor te zorgen dat de prachtige vormen van Marijn net iets beter uitkomen op de foto. Als dat de bedoeling is, dan is dat zeker geslaagd.

Marijn geeft volgers nog even een verleidelijke knipoog

Op de foto is ook te zien hoe Marijn haar volgers nog even een knipoog geeft. Dat is natuurlijk wel erg leuk van de blonde presentatrice. Marijn heeft een goede binding met haar volgers en heeft veel voor hen over. Voornamelijk in de vorm van verleidelijke filmpjes en foto’s. En als het even kan, dan flirt ze graag met haar volgers, bijvoorbeeld door ze een spannende knipoog te geven. Het zorgt er in ieder geval voor dat de foto van Marijn er weer even een stukje leuker uit ziet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M A R I J N (@marijnkuipers)

Marijn draait rondje om camera voor haar ‘geode kant’

De knappe presentatrice houdt ervan om leuke foto’s te maken en die online te zetten waar haar fans ze kunnen bekijken. En laatst liep ze over straat in het zonnetje toen ze zo’n foto wilde maken. Maar Marijn twijfelde over haar goede kant. In een vlaag van inspiratie draaide Marijn een rondje om zichzelf heen. Zo wist de camera al haar kanten te pakken. Daar zat vast wel een goede foto tussen. En zo hebben haar fans Marijn ook weer van meerdere kanten leren kennen. Slim gedacht van de knappe blondine en het leverde ook nog eens een geweldige foto op. Want foto’s maken, daar is Marijn Kuipers ontzettend goed in.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar razend knappe zusje (21) in het zonnetje

Dat Suzanne Schulting een ongekende schoonheid is weten we onderhand allemaal, maar deze foto bewijst dat je zusje Jolien ook zéker niet wil missen... 

Foto: Zangeres Numidia poseert intiem met trio bekende vrouwen tijdens Het Perfecte Plaatje

Zangeres Numidia schittert tijdens haar deelname aan Het Perfecte Plaatje op Reis. Ze is tijdens dit programma wel héél close geworden met haar mede-kandidaten!

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!