Foto: Het nietsverhullende jurkje van Lieke van der Hoorn hangt aan zijden draadje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het prachtige model Lieke van der Hoorn heeft een heerlijk avondje uit gehad in het meest spannende jurkje dat ze kon vinden. 

Lieke van der Hoorn kiest wel heel spannend jurkje uit

Tussen alle klussen door moet er natuurlijk ook genoeg tijd over blijven voor leuke dingen. Dat is waarom Lieke van der Hoorn even flink uitpakte met een etentje. Dat vond ze nou ontzettend leuk om te doen. De knappe nam het ervan en genoot van de fijne avond die ze met een vriendinnetje had. Maar dat deed ze natuurlijk niet in zomaar een outfit. Lieke had de meest spannende jurk aangetrokken die ze kon vinden. En dat zag er natuurlijk ontzettend bijzonder uit. Gelukkig deelt de knappe blondine de foto’s van het spannende jurkje met haar volgers, zodat zij mee kunnen genieten van dit heerlijke avondje.

Lees ook: Video: Lieke van der Hoorn maakt volgers gek met haar lijf in mini-badkleding

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lieke van der Hoorn (@liekevdhoorn)

Het jurkje van Lieke van der Hoorn hangt met draadjes bij elkaar

Het jurkje dat Lieke nu heeft aangetrokken is wel heel erg spannend. Het hangt alleen een beetje met draadjes bij elkaar aan de achterkant. Hopelijk blijft dat goed gaan en heeft Lieke niet plotseling een klein probleempje, dat de jurk van haar beeldschone lichaam af valt. Voor alsnog lijkt het gelukkig allemaal goed te gaan. Het jurkje hangt wat laag, waardoor je goed zicht hebt op het prachtige lichaam van de blondine. Haar vrouwelijke vormen komen goed in beeld. Lieke besluit om gelijk maar meerdere foto’s te maken van zichzelf, zodat het prachtige jurkje vanuit alle hoeken bekeken kan worden. Dat is wel heel erg gul van de knappe dame.

Lees ook: Foto: Lieke van der Hoorn laat Instagram ontploffen met nauwelijks aanwezige badkleding

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lieke van der Hoorn (@liekevdhoorn)

Lieke van der Hoorn weet met haar foto’s flink te betoveren

Het knappe model weet met haar foto’s haar volgers flink te betoveren. Dat is een talent dat Lieke al langere tijd bezit. De knappe dame kan met slechts één foto hele hordes mannen om haar vinger winden. Dat is ook niet zo gek, want de prachtige dame ziet er keer op keer prachtig uit. Ook heeft ze per fotoshoot een andere look. Zo kan ze er heel casual uitzien als een typische ‘girl next door’, zoals op de foto hierboven of zich juist meer verleidelijk opstellen zoals op de eerste foto uit dit bericht. Zo is er voor ieder wat wils. Op ie manier weet Lieke al haar fans precies te bedienen op de manier die zij leuk vinden. Lieke van der Hoorn is een veelzijdige dame, bij wie een hoop verschillende looks erg goed staan. Ze zal dus met haar foto’s nooit vervelen. Een talent waar je als model natuurlijk wel enorm veel aan hebt. Haar fans weten het in ieder geval zeker; Lieke van der Hoorn is de meest knappe dame van Nederland.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.