Foto: Het nietsverhullende jurkje van Lieke van der Hoorn hangt aan zijden draadje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het prachtige model Lieke van der Hoorn heeft een heerlijk avondje uit gehad in het meest spannende jurkje dat ze kon vinden. 

Lieke van der Hoorn kiest wel heel spannend jurkje uit

Tussen alle klussen door moet er natuurlijk ook genoeg tijd over blijven voor leuke dingen. Dat is waarom Lieke van der Hoorn even flink uitpakte met een etentje. Dat vond ze nou ontzettend leuk om te doen. De knappe nam het ervan en genoot van de fijne avond die ze met een vriendinnetje had. Maar dat deed ze natuurlijk niet in zomaar een outfit. Lieke had de meest spannende jurk aangetrokken die ze kon vinden. En dat zag er natuurlijk ontzettend bijzonder uit. Gelukkig deelt de knappe blondine de foto’s van het spannende jurkje met haar volgers, zodat zij mee kunnen genieten van dit heerlijke avondje.

Lees ook: Video: Lieke van der Hoorn maakt volgers gek met haar lijf in mini-badkleding
Het jurkje van Lieke van der Hoorn hangt met draadjes bij elkaar

Het jurkje dat Lieke nu heeft aangetrokken is wel heel erg spannend. Het hangt alleen een beetje met draadjes bij elkaar aan de achterkant. Hopelijk blijft dat goed gaan en heeft Lieke niet plotseling een klein probleempje, dat de jurk van haar beeldschone af valt. Voor alsnog lijkt het gelukkig allemaal goed te gaan. Het jurkje hangt wat laag, waardoor je goed zicht hebt op het prachtige van de blondine. Haar vrouwelijke vormen komen goed in beeld. Lieke besluit om gelijk maar meerdere foto’s te maken van zichzelf, zodat het prachtige jurkje vanuit alle hoeken bekeken kan worden. Dat is wel heel erg gul van de knappe dame.

Lees ook: Foto: Lieke van der Hoorn laat Instagram ontploffen met nauwelijks aanwezige badkleding
Lieke van der Hoorn weet met haar foto’s flink te betoveren

Het knappe model weet met haar foto’s haar volgers flink te betoveren. Dat is een talent dat Lieke al langere tijd bezit. De knappe dame kan met slechts één foto hele hordes mannen om haar vinger winden. Dat is ook niet zo gek, want de prachtige dame ziet er keer op keer prachtig uit. Ook heeft ze per fotoshoot een andere look. Zo kan ze er heel casual uitzien als een typische ‘girl next door’, zoals op de foto hierboven of zich juist meer verleidelijk opstellen zoals op de eerste foto uit dit bericht. Zo is er voor ieder wat wils. Op ie manier weet Lieke al haar fans precies te bedienen op de manier die zij leuk vinden. Lieke van der Hoorn is een veelzijdige dame, bij wie een hoop verschillende looks erg goed staan. Ze zal dus met haar foto’s nooit vervelen. Een talent waar je als model natuurlijk wel enorm veel aan hebt. Haar fans weten het in ieder geval zeker; Lieke van der Hoorn is de meest knappe dame van Nederland.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!