Foto: Het broekje van Romee Strijd knalt nu écht bijna uit elkaar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De pakjes van de mooie Romee Strijd zitten wel vaker flink strak, maar deze keer kunnen we er echt niet omheen. Het broekje van Romee Strijd staat nu wel écht op knappen.

De rondingen van Romee Strijd zijn heerlijk groot

Romee Strijd is een prachtige blondine met een heerlijk lijf. Ze is natuurlijk niet voor niets model geworden. De mooie dame heeft het maar druk, want naast model zijn, houdt ze ook een YouTube kanaal bij, is ze nét klaar met haar nieuwe huis én kan haar kleintje elk moment geboren worden. Romee is namelijk écht mega hoogzwanger van haar tweede kindje. Ze heeft er ontzettend veel zin in, maar is ook wel een beetje bang voor de bevalling. Dat wordt duidelijk uit een filmpje op haar Instagram. Toch blijft ze doorzetten, ze heeft natuurlijk ook niet zoveel keuze. Ze blijft haar volgers en fans goed op de hoogte houden van haar zwangerschap via haar Instagram verhaal en tijdlijn. Recentelijk plaatste ze weer een korte video van zichzelf waar goed te zien is hoe ontzettend zwanger ze is. Kijk maar! Haar broek lijkt het elk moment te kunnen begeven.

Romee Strijd heeft het moeilijk thuis

Zoals hierboven al even kort gezegd, heeft Romee Strijd het ontzettend druk. Ze is model, heeft een YouTube kanaal en moet ook nog van alles doen in haar privé leven. Ze is natuurlijk ook al één keer mama van haar kindje, Mint. Dat alles terwijl ze hoogzwanger is, kan soms de emmer een beetje doen overlopen. De powervrouw plaatst een foto op Instagram waarbij ze even een kleine update geeft aan haar volgers en fans. Ze vertelt dat haar dochtertje, Mint, een dubbele oorinfectie heeft én last heeft van een virus. De blondine ziet het even niet meer helemaal zitten om als hoogzwangere vrouw constant bij een huilend kind in de buurt te zijn. Gelukkig vertelt ze ook dat Mint binnenkort naar de dokter mag en wordt geholpen voor haar oorinfectie. Romee kan alleen maar hopen dat de baby nog even wacht tot haar dochtertje ook weer rustig is. In de reacties wenst iedereen het model sterkte met haar kleuter én met de bevalling en veel plezier van haar baby.
Hoogzwangere Romee Strijd draagt kortste jurkje ooit

Dat Romee zwanger is, weet iedereen intussen wel. Ze zit op 39 weken en kan dus elk moment een kindje erbij krijgen. Ze laat zich daar echter niet door stoppen. Romee is en blijft een powervrouw en wil dat maar al te graag overbrengen aan haar volgers op Instagram. Ze is nog druk in de weer met van alles en nog wat en weet zelfs nog de tijd te vinden om prachtige foto’s van zichzelf te laten maken. Één van die mooie kiekjes plaatste ze onlangs nog op haar tijdlijn. Ze heeft hierbij een superkort, wit jurkje aan met daar overheen een lange, bruine jas zonder mouwen. Lijkt me wel koud, zo in de herfst!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!