Foto: Het broekje van Romee Strijd knalt nu écht bijna uit elkaar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De pakjes van de mooie Romee Strijd zitten wel vaker flink strak, maar deze keer kunnen we er echt niet omheen. Het broekje van Romee Strijd staat nu wel écht op knappen.

De rondingen van Romee Strijd zijn heerlijk groot

Romee Strijd is een prachtige blondine met een heerlijk lijf. Ze is natuurlijk niet voor niets model geworden. De mooie dame heeft het maar druk, want naast model zijn, houdt ze ook een YouTube kanaal bij, is ze nét klaar met haar nieuwe huis én kan haar kleintje elk moment geboren worden. Romee is namelijk écht mega hoogzwanger van haar tweede kindje. Ze heeft er ontzettend veel zin in, maar is ook wel een beetje bang voor de bevalling. Dat wordt duidelijk uit een filmpje op haar Instagram. Toch blijft ze doorzetten, ze heeft natuurlijk ook niet zoveel keuze. Ze blijft haar volgers en fans goed op de hoogte houden van haar zwangerschap via haar Instagram verhaal en tijdlijn. Recentelijk plaatste ze weer een korte video van zichzelf waar goed te zien is hoe ontzettend zwanger ze is. Kijk maar! Haar broek lijkt het elk moment te kunnen begeven.

Romee Strijd heeft het moeilijk thuis

Zoals hierboven al even kort gezegd, heeft Romee Strijd het ontzettend druk. Ze is model, heeft een YouTube kanaal en moet ook nog van alles doen in haar privé leven. Ze is natuurlijk ook al één keer mama van haar kindje, Mint. Dat alles terwijl ze hoogzwanger is, kan soms de emmer een beetje doen overlopen. De powervrouw plaatst een foto op Instagram waarbij ze even een kleine update geeft aan haar volgers en fans. Ze vertelt dat haar dochtertje, Mint, een dubbele oorinfectie heeft én last heeft van een virus. De blondine ziet het even niet meer helemaal zitten om als hoogzwangere vrouw constant bij een huilend kind in de buurt te zijn. Gelukkig vertelt ze ook dat Mint binnenkort naar de dokter mag en wordt geholpen voor haar oorinfectie. Romee kan alleen maar hopen dat de baby nog even wacht tot haar dochtertje ook weer rustig is. In de reacties wenst iedereen het model sterkte met haar kleuter én met de bevalling en veel plezier van haar baby.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

Hoogzwangere Romee Strijd draagt kortste jurkje ooit

Dat Romee zwanger is, weet iedereen intussen wel. Ze zit op 39 weken en kan dus elk moment een kindje erbij krijgen. Ze laat zich daar echter niet door stoppen. Romee is en blijft een powervrouw en wil dat maar al te graag overbrengen aan haar volgers op Instagram. Ze is nog druk in de weer met van alles en nog wat en weet zelfs nog de tijd te vinden om prachtige foto’s van zichzelf te laten maken. Één van die mooie kiekjes plaatste ze onlangs nog op haar tijdlijn. Ze heeft hierbij een superkort, wit jurkje aan met daar overheen een lange, bruine jas zonder mouwen. Lijkt me wel koud, zo in de herfst!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Yolanthe Cabau laat álles zien in flinterdun sportbroekje

Yolanthe Cabau staat in Nederland eenzaam aan de top. Niemand komt in de buurt van deze prachtige dame. Dat laat ze maar weer eens zien in een flinterdun sportbroekje. 

Foto: Marly van der Velden deelt vreemde foto van heerlijk jurkje

GTST-actrice Marly van der Velden deelt een foto in een super lekker jurkje op haar Instagram. De reden waarom ze dit jurkje aan heeft is echter heel bijzonder...

Juultje Tieleman maakt foto van zichzelf in nietsverhullende jurk

Juultje Tieleman verwent zichzelf op een lekker etentje. De jurk die de blondine hiervoor heeft uitgekozen, lijkt met een pikant randje ontzettend in de smaak te vallen bij haar volgers..