Foto: Helene Hendriks wordt volledig verkeerd begrepen na optreden VI Vandaag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks heeft gereageerd op de uitspraken die ze zondag deed in het programma VI Vandaag. De beeldschone presentatrice wordt volledig verkeerd begrepen en er kwam zelfs een verhitte discussie rond het onderwerp.

Hélène Hendriks is tegenwoordig overal en nergens op TV te vinden. Waar ze vooral verslag geeft van voetbalwedstrijden en hierbij de rol van presentatrice op het veld inneemt, zat ze vrijdagavond aan tafel bij de mannen van de dagelijkse talkshow VI Vandaag. Hier worden allerlei ‘hot topics’ besproken met bekende en terugkerende gasten. Vrijdagavond was het de beurt aan onze eigen Hélène. Ze ging in op een discussie over het recente schandaal van The Voice of Holland. De mening die Hélène daar gaf, daar was niet iedereen het mee eens en ze werd ook nog eens volledig verkeerd begrepen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door VI Vandaag (@vivandaag)

Lees ook: Helene Hendriks deelt spannende foto van laatste hoogtepunt

Helene reageert op alle ophef

Maar wat heeft Hélène nu gezegd waardoor half Nederland er ophef over maakt? Ze vertelde in het programma dat ze het een beter statement had gevonden als de vrouwen in de kwestie The Voice of Holland hun namen op de paginagrote AD-advertentie omtrent seksuele intimidatie gezet hadden. Hiermee had Hendriks het gevoel dat het een krachtiger statement zou zijn. Echter verwoordde ze het niet helemaal lekker, waardoor het leek alsof ze bedoelde dat de vrouwen zich ‘verschuilden’ achter hun anonimiteit. Dit bleek onterecht te zijn, waar Helene later ook nog op terugkwam via Twitter.

Helene twittert er op los

Na al deze ophef voelde onze mooie Hélène zich genoodzaakt te reageren op haar eigen statement. In een drietal tweets vertelde ze dat het niet de bedoeling was om de vrouwen zwart te maken of te zeggen dat ze laf waren, echter was het alleen de bedoeling om te vertellen dat ze vond dat het nóg beter was geweest als ze hun namen er wel bij hadden gezet. Hiermee zou je, volgens Hendriks, een beter signaal afgeven en niet bang zijn voor de gevolgen. Een angstcultuur betekent namelijk het niet durven praten en dat is goed om met zo’n statement te doorbreken.

Verder vertelde ze in haar tweets dat we met zijn alle verantwoordelijk zijn om bij te dragen aan betere bedrijfsculturen. Door sociale controle, monitoren en alert zijn kunnen we grensoverschrijdend gedrag sneller signaleren en er met zijn allen voor zorgen dat het verminderd wordt.

Helene was alsnog het lichtpuntje in VI Vandaag

Ondanks het zware onderwerp was Hélène het lichtpuntje van de show. Haar verschijning doet ons altijd weer deugd. Met een zakelijk, zwart jasje en een zwart shirt zag ze er uit alsof ze al jaren elk programma regisseert én presenteert. De camera stond dan ook verdacht veel aan rond Helene. Wij van Mannenzaken snappen wel waarom. Ondanks dat de grappen en verhalen van de drie vaste gasten van VI vandaag (Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen) ons ook mateloos interesseren, doet het meer deugd om te kijken naar een schoonheid als Hélène. Wij stemmen daarom op Hélène als vaste gaste bij VI Vandaag.

Helene Hendrinks bij VI Vandaag

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met actrice Georgina Verbaan?

Iedereen was vroeger helemaal verliefd op Georgina Verbaan. De knappe brunette stal ieders hart. Maar wat doet Georgina nu allemaal?

Foto: Het rokje van Jada Borsato glijdt zo van haar heupen af

Jada Borsato heeft een prachtige nieuwe foto gedeeld met haar volgers en die smullen daar natuurlijk enorm van.

Foto: Oranjezomer-presentatrice Hélène Hendriks bedankt kijker met haar tong

De aantrekkelijke presentatrice Hélène Hendriks bedankt het publiek van Vandaag Inside met een heerlijke tong-foto.