Foto: Hélène Hendriks poseert zeer innig met prachtige blondine

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks doet op deze foto wel heel gezellig met haar prachtige blonde vriendin. Deze twee voelen duidelijk nog een hoop voor elkaar!

Hélène Hendriks herenigd met blonde vriendin

Op sociale media kwam onlangs een foto voorbij van twee prachtige dames: Hélène Hendriks en Anouk Hoogendijk. De twee zijn al hele lange tijd vriendinnen en zijn een tijd collega’s geweest. Anouk plaatste een foto met haar lieve vriendin met het bijschrift: “Herenigd met deze topper!”. Op het kiekje zijn de twee vrouwen knuffelend te zien terwijl ze liefelijk de camera in lachen. Wat een heerlijk stel is dit en wat leuk dat het publiek ze weer vaker samen gaan werken. Ook de hoge heren van de televisie hebben namelijk gezien hoeveel energie en chemie er tussen deze twee dames is en hoe dat van het scherm afspat. Hélène Hendriks reageert ontzettend verliefd op de foto van hen samen hartjes-emoji.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk)

Anouk Hoogendijk deelt 3D-echo van baby

Het is intussen bekend dat Anouk Hoogendijk weer zwanger is. Ze blijft nog steeds actief met haar grote rondingen, maar binnenkort zal dat steeds lastiger worden. De zwangerschap gaat hard en intussen is de babybuik al flink zichtbaar. Anouk is er trots op. Ze onthult het geslacht van haar kindje op een leuke foto. “Het is een jongetje! Ik word een jongensmama en daar houd ik van!”, zet ze erbij. Op een recente foto op haar sociale media deelt ze 3D echo’s van haar baby. Die bijzondere echo’s heeft ze laten maken bij Jacqueline van Baby GlimpseOp één van de echo foto’s heeft de baby bijna zijn voetje in zijn mond. Hoe schattig is dat?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk)

Anouk Hoogendijk geniet van speciaal momentje in de ochtend

Recentelijk plaatste Anouk in haar Instagram verhaal wel een hele schattige foto van zichzelf samen met haar zoontje Sonny vroeg in de ochtend. Ze zet erbij dat ze pas om twee uur ’s nachts ging slapen en al om half zeven wakker was vanwege haar zoontje. Ondanks de korte nachtuurtjes, geniet ze toch altijd van die liefelijke momentjes in de ochtend met haar schattige kindje. “Vanmiddag maar even een middagdutje”, schrijft ze er als afsluiter bij. Straks met een tweede kleine erbij, zullen die middagdutjes wel wat frequenter worden, Anouk!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk)

Sneakercollectie van Anouk Hoogendijk gaat lekker

Niet lang geleden plaatste Anouk Hoogendijk een foto op haar Instagram waarop ze heel lief de camera inkijkt. Op het kiekje promoot ze haar sneakercollectie van Cruyff. De collectie gaat kennelijk zo goed, dat ze er een winactie van maakt. Ze heeft drie paar sneakers weg mogen geven aan de gelukkige winnaars. Ze heeft zelfs alle reacties gelezen om zo eerlijk drie winnaars uit te kunnen kiezen. Anouk was ontzettend blij met alle reacties en blijft haar best doen om de sneakers zoveel mogelijk naar iedereens zin te maken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lieke Martens shockeert teamgenotes met privé foto

Voor een promo spotje van de nieuwe FIFA game, wordt een oude foto van Lieke Martens gedeeld. En die shockeert haar teamgenotes.

Emma Wortelboer zit onder de vlekken op foto met ‘banaan’

De knappe presentatrice Emma Wortelboer heeft weer een nieuwe foto online gezet. En op deze heeft ze zich helemaal bevuild. 

Foto: Nicolette Kluijver heeft hulp nodig met ontzettend gewaagd jurkje

Nicolette Kluijver heeft een nieuw jurkje aangetrokken en het kledingstuk is ontzettend uitdagend. Dat zie je wel op haar nieuwste foto.