Foto: Hélène Hendriks laat lenigheid zien in badpak

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks maakt een erg leuke foto van haar lenige bewegingen op het water. Maar uiteindelijk waren die niet goed genoeg. 

De knappe presentatrice Hélène Hendriks was heerlijk aan het genieten aan het water met haar hondje toen ze ineens een briljant idee kreeg. Wat nou als ze gewoon een leuke foto van zichzelf zou maken, maar dan in een wel erg lenige positie, zoals in een handstand. Dat is dan ook precies wat Hélène deed. En de foto lukte erg goed. Het liet op een spontane manier zien hoe lenig de knappe blondine nou precies is. Maar voor Hélène was het allemaal niet goed genoeg. De leuke blondine verwijderde de foto en verving hem door iets compleet anders.

Lees ook: Video: Dit zijn de mooiste momenten van Hélène Hendriks bij StukTV

Hélène Hendriks gaat overboord met nieuwe foto

In eerste instantie lijkt deze foto van Hélène Hendriks erg leuk te zijn. Ze had deze foto zelf dan ook gepost met het bijschrift: “Matige tot zeer slechte handstand. In principe slaat dit nergens op”. Dat valt natuurlijk wel mee als je erover nadenkt. Hélène ziet er juist bijzonder lenig uit op haar plank. Maar dat mocht allemaal niet baten. Hélène vond de foto zelf toch echt te slecht om op het internet te laten. Daarom haalde ze niet veel later de foto van Instagram af. Maar liet ze die plek op haar feed dan helemaal leeg? Nee hoor, daarvoor in de plaats kwam een andere leuke foto van Hélène. Eentje waar de presentatrice ook heel erg vrolijk op staat. Op de nieuwe foto zie je echter niet hoe lenig de knappe blondine nu echt is. Maar dat vond ze zelf in ieder geval niet zo erg. Deze foto met haar voetjes half in de lucht moest en zou het internet verlaten.
Hélène Hendriks neemt foto met harige vriend

Hoewel Hélène Hendriks een foto van zichzelf in een lenige houding op een plank niet zo geslaagd vindt, heeft ze minder moeite met een foto van zichzelf lachend op een plank met haar harige vriend erbij. Samen met haar hond beleeft Hélène de meest bijzondere avonturen. Natuurlijk zou een dagje ontspannen op het water niet compleet zijn zonder haar lieve vriendje. Hélène kan het bijzondere beestje maar moeilijk thuis laten. En geef haar eens ongelijk. Het lieve hondje geniet enorm op de plank bij Hélène en zit er ongelooflijk rustig bij.
Harige vriend krijgt kus van Hélène op foto

Voordat Hélène en haar hond het water opgaan, krijgt de trouwe viervoeter natuurlijk nog wel even een dikke kus van Hélène. Dat heeft het beestje wel verdiend. Hij zit altijd braaf te wachten op Hélène en misdraagt zich nooit. En tijdens dagen als deze is hij het ultieme gezelschap. Het is geen geheim waarom Hélène haar lieve hondje zo dichtbij haar houdt. Misschien wilde ze daarom de foto vervangen, omdat er te weinig van haar hond op stond.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!