Foto: Helene Hendriks krijgt commentaar op dit strakke truitje bij Veronica Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Televisiepresentatrice Hélène Hendriks draagt blijkbaar soms iets te strakke kleding. Vooral het shirtje op deze foto viel op bij Johan Derksen. Dat benoemde hij tijdens Veronica Inside…

Als een van de enige vrouwen in de Nederlandse voetbalwereld krijgt Hélène Hendriks het soms zwaar te verduren. Vooral de mannen die wekelijks bij Veronica Inside aan tafel aanschuiven winden er vaak geen doekjes om als ze het over de blonde presentatrice hebben. Gelukkig weet Hélène er altijd sportief mee om te gaan en kan ze om de meeste grappen lachen. Want ze krijgt regelmatig een suggestieve opmerking naar haar hoofd geslingerd tijdens te talkshow. In de aflevering van 29 oktober was het weer raak: Johan Derksen had de kledingkeuze van Hélène al lang opgemerkt. Zo gek of bijzonder is haar kledingkeuze niet, maar Johan weet er toch weer iets op te verzinnen. Hij wachtte natuurlijk wel even op het perfecte moment om er iets over te zeggen… Op deze foto zie je het truitje dat de presentatrice in de nieuwe aflevering aan had.

Helene Hendriks draagt strak truitje bij Veronica Inside

Hélène Hendriks moet oppassen voor bedreigingen

Volgens Johan Derksen moet Hélène Hendriks de komende tijd op haar hoede zijn. Het gesprek gaat over de bedreigingen die Feyenoord bestuurder Mark Koevermans aan zijn deur krijgt. Presentator Johan Derksen heeft natuurlijk weer een duidelijke mening over de uitspraken die rondom de bedreigingen zijn gedaan. Derksen vertelt dat hij in het verleden zelf ook bedreigd is, en dat collega René van der Gijp hetzelfde is overkomen. Daar voegt hij aan toe dat alleen mensen die belangrijk genoeg zijn bedreigd worden. Hélène Hendriks is gelukkig nog nooit bedreigd en geeft zelf al aan dat ze niet belangrijk genoeg is. Johan kan nu eindelijk toeslaan, want hij komt gelijk met een opmerking over de kleding van Hélène. “Als jij van die strakke truitjes blijft dragen…”, suggereert hij. De presentatrice kan gelukkig wel weer lachen om de opmerking. Misschien zou ze nu wel twee keer nadenken  voordat ze zomaar iets uit de kast trekt. Je kunt het gehele fragment hieronder terugkijken.

Lees ook: Helene Hendriks deelt jaloersmakende foto met harige vriend

Hélène presenteert The Bettle op SBS6

Vanaf november gaat Hélène een nieuw programma presenteren op Veronica. Vanaf dan kunnen we elke vrijdag na Veronica Inside nog meer genieten van de presentatrice. In het nieuwe voetbalprogramma genaamd ‘The Bettle’ wordt er een quiz gehouden, gaan de presentatoren vooruitblikken op de komende voetbalweek en wordt er een voorspelling gedaan over de uitslagen van die week. Voor de echte voetbalkenners onder ons: Kees Jansma zal scheidsrechter uithangen bij de quiz en bovendien worden de voorspellingen gedaan door Frank Lammers en Leo Alkemade. Vanaf januari 2022 is er kans op nóg meer Hélène Hendriks. Er komt dan namelijk een dagelijkse talkshow met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp op SBS6. Genee zal waarschijnlijk niet genoeg tijd hebben voor de Europese avonden bij Veronica. Daarop reageert Hélène in een interview: “Ik ga er honderd procent van uit dat ik dat van hem overneem”. Als de presentatrice er zo zeker van is kunnen wij ook met zekerheid zeggen dat we er al naar uit kijken…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Bertrie Wierenga duwt haar eigen klaprozen flink tegen elkaar aan in zomers jurkje

Bertrie Wierenga weet haar grote troeven helemaal tegen elkaar aan te persen terwijl ze omringd is door bloemen en een zomers jurkje draagt!

Emma Heesters drukt in auto op knopje en krijgt hem zo omhoog (video!)

Emma Heesters drukt op haar knopje in de auto en zorgt hiermee voor flink wat beweging. Ze schrikt er zelfs een beetje van. 

EK Voetbal: Matthijs de Ligt hoopt dat hij na wedstrijden even langs mag wippen bij vrouw Annekee

Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar zijn pas net getrouwd. Nu moet Matthijs meteen naar Duitsland voor het EK, maar hij hoopt wel even langs te mogen wippen bij zijn vrouw.