Foto: Hélène Hendriks is stiekem verliefd op deze vrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks is hard op zoek. Nu het met haar carrière voor de wind gaat zoekt ze iemand om al haar succes mee te delen. Die persoon lijkt ze nu te hebben gevonden. Wie is de gelukkige?

Hélène Hendriks begint steeds meer de ongekroonde koningin van de talkshow te worden nu ze bij HLF8 de kar trekt. Maar al dat succes alleen vieren? Dat ziet Hélène helemaal niet zitten. Ze heeft wel een vaste vriend en een hond, maar blijkbaar heeft Hélène nóg een plekje vrij voor iemand met wie ze haar geluk en liefde kan delen. Haar hartsvriendin Anouk Hoogendijk verklapt met een foto op Instagram zomaar met wie zij én Hélène stiekem graag een beschuitje zouden willen eten. Zo wordt het wel héél gezellig!

Hélène Hendriks wil Elise van der Horst

Oud-voetbalster Anouk Hoogendijk kon het niet langer verbergen. Op Instagram deelt ze een foto van zangeres Elise van der Horst, ook wel bekend als Elize, en roept dat de brunette haar ‘girl crush’ is. Hélène Hendriks is het helemaal met haar vriendin Anouk eens: in de comments bij deze foto reageert ze met een verrassende ‘Ook die van mij’. Nu nog even een reactie van Elize afwachten, en de driehoeksverhouding is compleet. Het leukste feitje van alles is dat zowel Hélène, Anouk én Elize allen gewoon een relatie met een man hebben!

Hélène krijgt concurrentie van Anouk Hoogendijk

Nu is Hélène weer helemaal gelukkig met haar leven. Ze heeft genoeg te doen de komende tijd, mits haar nieuwe talkshow HLF8 doorgaat natuurlijk. En mocht dat niet zo zijn dan kan ze altijd nog gewoon lekker kletsen en aanschuiven bij Vandaag Inside. Of een gezellig avondje plannen met Anouk en Elize. Wat nog wel een probleempje kan zijn: Elize heeft een relatie met ex-voetballer Hedwiges Maduro, die net als Hélène bij ESPN werkt! 

Talkshowhost spelen niet altijd gemakkelijk

Ook voor de blonde talkshowhost is het niet gemakkelijk om die rol vol enthousiasme te blijven spelen. Zelfs arme Hélène Hendriks krijgt kritiek te verduren van de pers in Nederland. Althans, haar programma HLF8 dan, dat ze net heeft gekaapt van de gevallen Johnny de Mol. Het ligt dus niet echt aan Hélène, maar meer aan het programma. Er zal echt iets moeten veranderen aan het format en de grote vraag is stiekem of HLF8 nog wel bestaat volgend jaar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Mysterieuze relatie Hélène Hendriks ontmaskerd: Dit is haar 22 jaar oudere vriend

Hélène Hendriks probeert al jaren haar privéleven echt geheim te houden, maar nu is toch ontdekt wie haar vriend is. 

Foto: Schaatsster Robin Groot deelt heerlijk hapje met vriendin Pien Hersman

Robin Groot en Pien Hersman hebben een bijzondere band. Dat merk je wel uit de foto's van de twee schaatssters.

Video: Kelly Piquet laat Max Verstappen links liggen voor andere liefde

Kelly Piquet verlaat Max Verstappen vlak voor eerste raceweekend en dat doet ze voor déze andere liefde van haar...