Foto: Hélène Hendriks is in de war na surf-filmpje van Johan Derksen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks is flink in de war na een mysterieus filmpje op de twitter pagina van Vandaag InsideWat is er toch aan de hand?

Het Twitteraccount van Vandaag Inside plaatst een grappig filmpje tegen de hitte. Ze zetten een video online waar een man, die wel héél erg op Johan Derksen lijkt, even lekker afkoelt in het water. De man heeft net als Johan lang haar en een grote snor, maar daar stopt de vergelijking wel. Johan Derksen zou natuurlijk nóóit op een surfplank in de zee gaan zitten, laat staan met een hond op de surfplank erbij. Johan is niet zo’n surfers type, wachtend op hoge golven. Toch lijkt Hélène Hendriks even in de war na het zien van dit lollige filmpje. Ze ziet de man die verdacht veel op Johan lijkt helemaal niet staan, maar maakt zelf een andere, voor haar véél meer treffende vergelijking: de hond op de surfplank lijkt namelijk als twee druppels water op haar eigen hond Bobbie!

Lees ook: Foto: Anouk Hoogendijk weggerukt van Nederlandse tv door grote rivaal

Hélène Hendriks ontgaat de clue even

Dat de man in de video heel erg op Johan lijkt, dat valt Hélène toch niet zo op. Die heeft namelijk alleen maar oog voor het schattige hondje in de video. Dat is ook wel logisch, want als je tussen de twee harige wezens op de video moet kiezen, dan is het hondje ook wel de logische keuze. Hélène vindt het diertje bijzonder veel lijken op haar eigen hond Bobbie, dus dat maakt ze gelijk maar even kenbaar met haar reactie onder de foto. Hélène ziet de vergelijking met Johan Derksen volledig over het hoofd. Ergens ook wel logisch, want als je zo lang met Johan samenwerkt, dan wil je ook wel een keer aan iets anders denken. Bijvoorbeeld aan een hele lieve hond.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELENE. (@helenehendriks1)

Hélène kan filmpje zo namaken met Johan en Bobbie

Mochten ze nog een grappige stunt uit willen halen bij Vandaag Inside, dan kunnen ze er altijd voor kiezen om deze leuke video gewoon na te maken. Ze hebben al de hond en de man met de bromsnor, dus het enige wat ze nog nodig hebben is een surfplank. en die moet niet heel moeilijk te vinden zijn. Hélène kan dus op eigen houtje deze vakantievideo gewoon namaken. Dan heeft ze altijd nog een leuk aandenken aan Johan en aan de warme zomerdagen. Misschien wel de moeite waard om dit te bespreken op de redactie van Vandaag Inside. Want Bobbie de hond gaat zeker een hoop likes opleveren met zijn lieve voorkomen. Als ze echt een internet hit willen hebben, kunnen ze ook altijd nog Hélène in een badpak het water insturen voor een soort Nederlandse Baywatch aflevering. Dat zal het vast goed doen onder de kijkers van Vandaag Inside.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvie Meis duwt haar troeven flink omhoog op strandbedje

Oh là là, kijk daar eens! Sylvie Meis, de koningin van stijl en glamour, ligt als een ware godin op een zonnig strandbedje in Mallorca. 

Foto: Zangeres Lisa Michels buigt diep voorover in laag uitgesneden shirtje

Sinds haar razend populaire deelname aan "It Takes Two" is Lisa Michels niet meer uit onze gedachten verdwenen. En dit heerlijke kiekje bewijst dat je dat ook helemaal niet wil. 

Foto: Nicolette Kluijver leidt soldaten enorm af met kort jurkje

Als presentatrice weet Nicolette Kluijvers dondersgoed hoe ze je aandacht moet sturen. Dit piepkleine jurkje is dan ook bijna strategisch afleidend, zeker voor een groepje hongerige soldaten...