Foto: Hélène Hendriks deelt zeer zeldzame foto met identieke drieling-zusjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Hélène Hendriks heeft kennelijk ook nog een ontzettend leuk zusje rondlopen. Maar dat wisten de meeste mensen natuurlijk niet van haar. 

De mooie presentatrice Hélène Hendriks weet met haar betoverende uiterlijk altijd flink de gemoederen bezig te houden. Maar na het zien van de volgende foto, zie je opeens driedubbel. Want wat blijkt nou? Hélène Hendriks heeft nog twee ontzettend mooie zussen die ze al die jaren een beetje buiten de spotlight heeft gehouden. Hélène haar zussen lijken natuurlijk ook een beetje op de presentatrice en zijn daarmee ook ontzettend leuke vrouwen. Hélène Hendriks deelt een plaatje uit hun jeugd, zodat je kan zien hoe erg de dames vroeger op elkaar leken. Haar fans zijn in ieder geval erg verrast en blij met dit inkijkje in het leven van Hélène Hendriks.

Lees ook: Tina Nijkamp schrikt: Vandaag Inside verliest elke dag van Hélène Hendriks

Hélène Hendriks laat zussen zien op bijzondere foto

Op de foto hierboven, afkomstig uit haar jeugd, laat Hélène Hendriks goed zien hoe erg zij en haar zussen op elkaar leken vroeger. Dat merk je echt wel aan het leuke plaatje. Tegenwoordig lijken ze al iets minder op elkaar, vanwege andere haarkleuren en een net ander gezicht. Maar vroeger was het soms echt wel een probleem om de drie meiden uit elkaar te houden. De zussen hebben nog steeds een ontzettend goede band met elkaar. Dat merk je ook wel aan de foto’s die ze van tijd tot tijd online delen.

De zussen van Hélène Hendriks zijn ook erg mooie vrouwen

Je zou zeggen dat het met drie kinderen nog een risico is dat er iemand er iets minder uit komt te zien, maar zowel Hélène Hendriks als haar zussen, zien er weergaloos uit. De drie dames weten nog steeds erg leuk op een foto te staan. Het is maar weer duidelijk dat er in de familie van Hélène Hendriks geen slechte genen te vinden zijn. Hélène houdt enorm veel van haar zussen, maar houdt ze wel waar mogelijk buiten de media. Wel is haar familie natuurlijk ontzettend trots op wat ze doet en wat ze heeft bereikt.

Lees ook: Video: Angela de Jong geeft commentaar op pluspunten van Hélène Hendriks

Hélène Hendriks nog de enige blondine in de familie

Hoewel ze vroeger niet de enige blondine in het gezin was, is Hélène Hendriks nu nog de enige dame in de familie met blonde haren. En dat staat haar natuurlijk erg goed. Maar je hebt nu wel gelijk vergelijkingsmateriaal om te kijken hoe Hélène Hendriks eruit zou zien met bruin haar. Dat is natuurlijk ook wel weer leuk. Maar natuurlijk zijn haar fans te gewend geraakt aan de blonde lokken van Hélène. Ze zal dus niet zo snel haar blonde haren verruilen voor een brunette kapsel. De fans van Hélène Hendriks vinden haar nog steeds net zo mooie als toen ze net begon bij de televisie. Sterker nog, er zijn genoeg mensen die beweren dat Hélène er met de dag alleen maar mooier uit begint te zien.

Hélène Hendriks kan je nog meer bekijken op Instagram

De mooie presentatrice heeft nog veel meer leuke kiekjes online staan. Maar daarvoor moet je wel even naar haar Instagram pagina gaan. Daar heeft ze die allemaal staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.