Foto: Hélène Hendriks weer gespot met blonde vriendin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks is niet vaak te zien met haar grote liefde. Wel kan Hélène het heel goed vinden met een knappe vrouw. De twee blondines verschenen dit weekend weer samen en ze leken het wel erg gezellig te hebben…

De twee blondines Hélène Hendriks en Anouk Hoogendijk lijken niet alleen veel op elkaar maar ze hebben ook nog eens ontzettend veel gemeen. Zo hebben de twee elkaar ontmoet door hun gezamenlijk passie voor het vrouwenvoetbal. Uiteraard speelde Anouk jarenlang op het hoogste niveau en werd vervolgens analist, Hélène Hendriks rolde in het vrouwen voetbal wereldje door haar rol als presentatrice. De twee konden dus letterlijk niet om elkaar heen, maar ze lijken dat beide geen probleem te vinden. Regelmatig komt er een mooi kiekje van Hélène en Anouk voorbij.

Hélène Hendriks is heel close met Anouk Hoogendijk

Helaas laat Hélène heel weinig los over haar liefdesleven. Er verschijnt zelden een foto van haar vaste vriend online. Zou Hélène het nog te spannend vinden om de wereld te laten weten dat ze verliefd is? Of zou Hélène gewoon niet zitten te wachten op het commentaar van de mannen bij VI Vandaag? Om haar aanwezigheid in de liefde een beetje goed te maken verschijnt Hélène gelukkig wel altijd met Anouk Hoogendijk op de foto. De twee zijn dikke vriendinnen en zijn voornamelijk met sport gelegenheden samen te vinden. Maar Hélène is altijd bereid haar vriendin te steunen want zelfs toen hoogzwanger was stond Hélène haar met alle plezier bij. Nu was er weer een goede gelegenheid voor de blondines om er samen op uit te gaan want ze konden het Nederlands elftal aanmoedigen. Hélène en Anouk gaan samen los tijdens de wedstrijd Nederland-Polen en kunnen als echte sportvrouwen natuurlijk harstikke goed meepraten. Het is een feit dat de meningen waarschijnlijk flink geuit zijn over hoe de voetbalmannen presteerde.

Lees ook: Foto: Hélène Hendriks is mooier dan ooit sinds nieuwe rol Vandaag Inside

Hélène Hendriks en Anouk Hoogendijk als echte vips

Niemand kan om de namen van de vrouwen heen als het gaat om voetbal. Daarom is het niet meer als normaal dan dat Hélène Hendriks en Anouk Hoogendijk als echte VIPS zijn uitgenodigd bij de wedstrijd van Nederland. Beide hebben zich dan ook helemaal opgedoft en hun mooiste kleding aangetrokken. Zelfs dit hebben de twee op elkaar afgestemd want Hélène en Anouk verschijnen allebei in een outfit met hetzelfde tintje. Hélène gaat voor een iets spannender jurkje waardoor haar benen goed uitkomen en Anouk gaat voor een stoer pak. Beide dames zien er op en top uit.

Hélène Hendriks krijgt het warm van hond

De zorgzame Hélène Hendriks is dolverliefd op haar lieve hond. De twee zijn onafscheidelijk en het lijkt er zelfs op dat de blondine haar hond nog liever op de foto zet dan zichzelf. Waarschijnlijk is de sportieve Hélène elke dag druk in de weer met het beestje en rent ze de hele dag achter hem aan. Daarom heeft ze haar shirt maar uitgetrokken want wie krijgt het niet heel warm van zo’n heftige work-out?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!