Foto: Heleen van Royen verwent zichzelf in eigen achtertuin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen heeft een heerlijke beloning voor zichzelf bedacht. Als ze haar dagelijkse doelstelling gehaald heeft mag ze ontspannen. 

Als schrijfster wil je er alles aan doen om te zorgen dat je niet lijdt aan ‘writers block’ en dus geen fatsoenlijk woord meer op papier kan zetten. Heleen van Royen heeft daar een perfect trucje op gevonden. Om ervoor te zorgen dat ze gewoon kan blijven typen elke dag heeft ze een beloning voor zichzelf ingesteld. En die beloning is fijn genoeg om elke dag weer haar best te doen. Maar wat motiveert Heleen dan zo erg om elke dag weer haar stinkende best te doen? Nou, dat blijkt dus heel simpel haar eigen tuin te zijn. Die motiveert genoeg voor Heleen om haar dagelijkse quota’s te vullen.

Lees ook: Foto: Uitgeputte Heleen van Royen toont zachte kussens

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Heleen is een quota vuller

Heleen heeft een hele duidelijke afspraak met zichzelf gemaakt. Elke dag typt ze een bepaalde hoeveelheid woorden. Als ze die gehaald heeft dan mag ze een welverdiend momentje voor zichzelf nemen. En dat doet ze dan in haar ligstoel in de tuin. Daar is Heleen het meeste op haar gemak. Het valt misschien op dat Heleen de laatste tijd meer foto’s van haar tuin deelt. De schrijfster is erg trots op haar eigen stukje groen en laat het dan ook graag aan iedereen zien. Daarbij vindt ze het heerlijk om na een lange dag op haar luie stoel te belanden en even helemaal niks te hoeven doen. Dan kan ze even lekker ontspannen een boekje lezen, in plaats van een boekwerk schrijven. Toch moet het goed motiveren, zo’n quota stellen. Je weet precies wat je te wachten staat en er staat altijd iets moois tegenover. Het is dus een uitstekende manier om tijdens het schrijven gemotiveerd te blijven. Wat lief van Heleen dat ze die tip met haar volgers deelt.

Ook tussendoor is het belangrijk om genoeg pauzes te nemen

Niet alleen aan het einde van de rit heb je het als schrijver verdiend om een lange pauze te nemen. De beste manier om door te pakken, aldus Heleen, is om tussendoor ook nog even een korte pauze te nemen. En Heleen doet ook die korte pauze heerlijk in haar eigen achtertuin. Vanaf haar luie stoel legt ze haar methodes even haarfijn uit aan haar volgers. Die luisteren aandachtig naar de knappe schrijfster, al kan het zo zijn dat ze dit niet doen vanwege haar goede advies, maar gewoon om iets langer naar Heleen te kunnen staren op die manier.

Heleen wordt blij van eigen tuin

Met zo’n mooi stukje grond hoef je ook helemaal niet meer op vakantie. Dat bewijst Heleen van Royen wel met haar eigen groene tuintje. Met die hitte vindt Heleen het veel belangrijker om even lekker te genieten van de schaduw onder een van de boompjes of onder een een parasol in haar eigen achtertuintje. Als Heleen zo doorgaat heeft heel de wereld haar tuin straks in zijn volledigheid gezien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Noa van der Bij maakt niet alleen vriend Cody Gakpo blij met foto in superstrak topje

De knappe vriendin van Cody Gakpo, Noa van der Bij, weet wel hoe ze haar vriend en haar volgers gelukkig moet houden met deze mooie foto. 

AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

Sinds het moment Matthijs de Light populairder werd, kwamen we ook steeds meer te weten over zijn vriendin. AnneKee Molenaar werkte echter al aan de weg als model voordat ze bij het voetbalpubliek écht bekend werd. Van die tijd voordat wij haar allemaal kende deelt ze nu een bijzondere en zeker zeldzame foto. 

Wow: Sylvana IJsselmuiden brengt hoofd van volgers op hol met heerlijke foto

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk mysterieuze foto geplaatst en laat haar volgers helemaal op hol slaan met wilde gedachtes.