Foto: Heleen van Royen showt benen in superstrak sportbroekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen blijft haar volgers verwennen met fijne foto’s op Instagram! Deze keer showt ze haar nieuwste sportkleding in de spiegel van haar slaapkamer. Smullen!

Heleen van Royen heeft weer eens een prachtige foto gedeeld op haar sociale media! De prachtige schrijfster toont haar nieuwste aanwinst aan haar volgers. Met dit leuke strakke panterprint-broekje komen haar benen goed uit de verf. Zo kennen we Heleen weer!

Heleen van Royen heeft het lijf van een 20-jarige

Wie Heleen volgt op haar sociale media is het al zeker opgevallen. Haar lichaam is nog net zo fit als een 20-jarige. Wie kijkt naar de foto ziet dat ze niet eens een buikje heeft en haar benen zijn nog steeds zo slank en gespierd. De prachtige schrijfster deelt dan ook graag haar lichaam op sociale media. Gelijk heeft ze, want weinig vrouwen kunnen zeggen dat ze op 57-jarige leeftijd nog in zo’n topvorm verkeren!

Heleen van Royen is oppasser geworden

De prachtige schrijfster haar nieuwe boek heeft vertraging opgelopen. Door tekorten op de kinderopvang, moet Heleen nu gaan oppassen op haar kleinkinderen. Heleen is sinds een tijdje namelijk ook oma. Heleen krijgt nu dus ook te maken met de kinderopvangcrisis in Nederland. Door het oppassen op haar kleinkinderen heeft Heleen een stuk minder tijd om aan haar boek te werken. Over wat de knappe schrijfster nu schrijft is nog weinig bekend. Wel gaat ze stoppen met haar wekelijkse column in het AD. Het levert namelijk teveel stress op voor Heleen van Royen.

Heleen van Royen Vier Handen Op Een Buik

Heleen heeft bij het programma Vier Handen Op Een Buik haar verhaal gedaan over haar zwangerschap. Wanneer Heleen van Royen 13 jaar was heeft haar vader zelfmoord gepleegd. Toen zij haar eerste kind kreeg raakte Heleen helemaal in de war. Het was zelfs zo erg dat ze werd opgenomen en in een isoleercel belandde. Heleen gaf aan dat toen haar eerste kind werd geboren, haar trauma over haar vader terugkwam. Het ergste wat Heleen heeft moeten doen, is bewijzen dat ze weer voor haar eigen kind kon gaan zorgen. uiteindelijk is het allemaal goed komen. Heleen vond het dan ook een hele mooie ervaring om mee te doen met het programma Vier Handen Op Een Buik.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone Amber Brantsen geniet intens op zonnige foto

Amber Brantsen heeft even een dagje vrij van haar werk bij Viaplay. En die brengt ze door in de volle zon. Natuurlijk maakt ze even een mooie foto.

Foto: Irene Schouten zet haar mooie meiden in voor zonnig vakantiekiekje

Irene Schouten heeft een welverdiende vakantie ingelast voor zichzelf. En tijdens die vakantie moet ze even haar mooie meiden laten zien!

Nicol Kremers deelt eerste foto’s van pikante betaalde website

Nicol Kremers van Massa Is Kassa heeft een nieuwe inkomstenbron. Ze gaat geld vragen aan haar fans voor bijzondere foto's.