Foto: Heleen van Royen showt benen in superstrak sportbroekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen blijft haar volgers verwennen met fijne foto’s op Instagram! Deze keer showt ze haar nieuwste sportkleding in de spiegel van haar slaapkamer. Smullen!

Heleen van Royen heeft weer eens een prachtige foto gedeeld op haar sociale media! De prachtige schrijfster toont haar nieuwste aanwinst aan haar volgers. Met dit leuke strakke panterprint-broekje komen haar benen goed uit de verf. Zo kennen we Heleen weer!

Heleen van Royen heeft het lijf van een 20-jarige

Wie Heleen volgt op haar sociale media is het al zeker opgevallen. Haar lichaam is nog net zo fit als een 20-jarige. Wie kijkt naar de foto ziet dat ze niet eens een buikje heeft en haar benen zijn nog steeds zo slank en gespierd. De prachtige schrijfster deelt dan ook graag haar lichaam op sociale media. Gelijk heeft ze, want weinig vrouwen kunnen zeggen dat ze op 57-jarige leeftijd nog in zo’n topvorm verkeren!

Heleen van Royen is oppasser geworden

De prachtige schrijfster haar nieuwe boek heeft vertraging opgelopen. Door tekorten op de kinderopvang, moet Heleen nu gaan oppassen op haar kleinkinderen. Heleen is sinds een tijdje namelijk ook oma. Heleen krijgt nu dus ook te maken met de kinderopvangcrisis in Nederland. Door het oppassen op haar kleinkinderen heeft Heleen een stuk minder tijd om aan haar boek te werken. Over wat de knappe schrijfster nu schrijft is nog weinig bekend. Wel gaat ze stoppen met haar wekelijkse column in het AD. Het levert namelijk teveel stress op voor Heleen van Royen.

Heleen van Royen Vier Handen Op Een Buik

Heleen heeft bij het programma Vier Handen Op Een Buik haar verhaal gedaan over haar zwangerschap. Wanneer Heleen van Royen 13 jaar was heeft haar vader zelfmoord gepleegd. Toen zij haar eerste kind kreeg raakte Heleen helemaal in de war. Het was zelfs zo erg dat ze werd opgenomen en in een isoleercel belandde. Heleen gaf aan dat toen haar eerste kind werd geboren, haar trauma over haar vader terugkwam. Het ergste wat Heleen heeft moeten doen, is bewijzen dat ze weer voor haar eigen kind kon gaan zorgen. uiteindelijk is het allemaal goed komen. Heleen vond het dan ook een hele mooie ervaring om mee te doen met het programma Vier Handen Op Een Buik.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: House of the Dragon-actrice Olivia Cooke deelt foto zonder jurk

De hele middag heeft Olivia Cooke in haar House of the Dragon-jurk op een kasteelmuur gestaan. Toen ze die jurk later uitdeed deelde ze direct een opvallend kiekje!

Foto: Leontine Borsato laat Marco Borsato keihard vallen voor deze man

De ex-vrouw van Marco Borsato, Leontine Ruiters, is helemaal over haar man heen! De brunette heeft een nieuwe steenrijke vriend, en iedereen mag het weten!

Foto: Roxane Knetemann speelt in kort broekje met harig beest

Roxane Knetemann deelt een beestachtig lekkere foto! De VI-analiste ligt languit in het gras; een heerlijk gezicht!