Foto: Heleen van Royen showt benen in superstrak sportbroekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen blijft haar volgers verwennen met fijne foto’s op Instagram! Deze keer showt ze haar nieuwste sportkleding in de spiegel van haar slaapkamer. Smullen!

Heleen van Royen heeft weer eens een prachtige foto gedeeld op haar sociale media! De prachtige schrijfster toont haar nieuwste aanwinst aan haar volgers. Met dit leuke strakke panterprint-broekje komen haar benen goed uit de verf. Zo kennen we Heleen weer!

Heleen van Royen heeft het lijf van een 20-jarige

Wie Heleen volgt op haar sociale media is het al zeker opgevallen. Haar is nog net zo fit als een 20-jarige. Wie kijkt naar de foto ziet dat ze niet eens een buikje heeft en haar benen zijn nog steeds zo slank en gespierd. De prachtige schrijfster deelt dan ook graag haar op sociale media. Gelijk heeft ze, want weinig vrouwen kunnen zeggen dat ze op 57-jarige leeftijd nog in zo’n topvorm verkeren!

Heleen van Royen is oppasser geworden

De prachtige schrijfster haar nieuwe boek heeft vertraging opgelopen. Door tekorten op de kinderopvang, moet Heleen nu gaan oppassen op haar kleinkinderen. Heleen is sinds een tijdje namelijk ook oma. Heleen krijgt nu dus ook te maken met de kinderopvangcrisis in Nederland. Door het oppassen op haar kleinkinderen heeft Heleen een stuk minder tijd om aan haar boek te werken. Over wat de knappe schrijfster nu schrijft is nog weinig bekend. Wel gaat ze stoppen met haar wekelijkse column in het AD. Het levert namelijk teveel stress op voor Heleen van Royen.

Heleen van Royen Vier Handen Op Een Buik

Heleen heeft bij het programma Vier Handen Op Een Buik haar verhaal gedaan over haar zwangerschap. Wanneer Heleen van Royen 13 jaar was heeft haar vader zelfmoord gepleegd. Toen zij haar eerste kind kreeg raakte Heleen helemaal in de war. Het was zelfs zo erg dat ze werd opgenomen en in een isoleercel belandde. Heleen gaf aan dat toen haar eerste kind werd geboren, haar trauma over haar vader terugkwam. Het ergste wat Heleen heeft moeten doen, is bewijzen dat ze weer voor haar eigen kind kon gaan zorgen. uiteindelijk is het allemaal goed komen. Heleen vond het dan ook een hele mooie ervaring om mee te doen met het programma Vier Handen Op Een Buik.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.