Foto: Heleen van Royen poseert in minimalistisch topje voor magazine

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen poseert in een erg klein topje voor een fotoshoot van een magazine. De schrijfster kan het minimalistische bovenstukje erg goed hebben.

Heleen van Royen straalt in piepklein topje voor fotoshoot

Het heeft niemand kunnen ontgaan dat Heleen van Royen keihard aan zichzelf aan het werken is. Heleen is hartstikke fit geworden door een speciaal dieet en trainingsschema dat ze heeft gevolgd. Vele mensen vinden het ontzettend knap van Heleen, maar andere geven veel commentaar. Zo wordt er gezegd door de volgers van Heleen dat het oneerlijk is dat ze genoeg geld heeft om een dure trainer en duur op maat gemaakt schema kan laten maken. Al heeft Heleen er zelf natuurlijk ook heel hard voor moeten werken, want zonder te sporten en op haar eten te letten zou ze niet hebben bereikt waar ze nu is. De schrijfster heeft namelijk een ontzettend afgetraind lichaam voor een vrouw van haar leeftijd. Dat zijn meerdere mensen en merken opgevallen met als resultaat een uitnodiging voor een fotoshoot. Het is een fotoshoot voor Heleen haar nieuwste boek genaamd Juice. Normaliter zouden mensen niet denken aan een fotoshoot in een heel klein topje zoals bij Heleen, maar misschien komt het door de naam van haar nieuwe boek dat ze het toch doet? Het zwarte bovenstukje staat Heleen erg goed in combinatie met haar make-up en gekrulde haren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Heleen van Royen flaneert door de straat op hoge hakken

Waarschijnlijk voelt Heleen van Royen zich helemaal geweldig in haar strakke lichaam en in aantocht van haar nieuwe boek. Heleen heeft een jaar lang aan haar nieuwste roman gewerkt, dus dat is een hele prestatie om eindelijk af te ronden. Hiervoor draagt Heleen van Royen een prachtige outfit om in te flaneren terwijl ze wordt gefotografeerd voor promotiemateriaal. Ook loopt Heleen ermee over straat te stralen terwijl ze aan het wandelen is met haar dochter en kleinkind. Heleen heeft een wit vestje aangetrokken over haar zwarte outfit. De zwarte outfit bestaat uit een laag uitgesneden zwarte bovenkant, met een cargo broek die erg wijd uitloopt en een stoere uitstraling geeft. Ook heeft Heleen een strak tasje die schuin over haar voorkant loopt gecombineerd met zwarte hoge hakken. Nu ziet het eruit alsof Heleen niet heel lekker loopt op de torenhoge hakken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Lees ook: Foto: Heleen van Royen laat haar enorme keien zien tijdens warme vakantie

Heleen van Royen zit nonchalant achter in haar auto

Naast alle glitter en glamour rondom Heleen van Royen haar nieuwe boek genaamd Juice, is ze ook nog knap in haar dagelijkse leventje. Zo zit Heleen op onderstaande foto samen met haar vriend in de achterbak van de auto met hun hond en kleinkind op schoot. Heleen draagt een petje en een erg groot groen T-shirt. Om de look nog nonchalanter te maken heeft Heleen een wijde jeans aan terwijl ze in haar blote voeten zit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?