Foto: Heleen van Royen laat haar enorme keien zien tijdens warme vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke schrijfster Heleen van Royen heeft met haar nieuwe foto wel bewezen dat ze een van de knapste vrouwen van Nederland is. 

Met deze foto laat Heleen van Royen haar enorme keien zien

Heleen van Royen is heerlijk op vakantie, de zon opzoeken. Maar ze doet dat niet alleen aan het zwembad. Nee, de sportieve schrijfster gaat ook graag op onderzoek uit. Ze houdt wel van een beetje avontuur. En dus besloot Heleen van Royen om een tocht te maken langs de kust en de rotsen. En daar heeft Heleen een van de mooiste uitzichten die ze ooit gezien heeft. En natuurlijk deelt ze dat met haar volgers. Die hebben natuurlijk net zoveel recht op een mooi uitzicht als Heleen. Maar de volgers van de knappe schrijfster zullen altijd een beter uitzicht hebben dan zij zelf. Want op de foto die Heleen deelt zijn namelijk twee paar rotsen te zien. Die in de verte en die op haar . En beiden zijn natuurlijk erg mooi om te mogen bekijken.

Lees ook: Foto: Heleen van Royen knalt bijna uit haar zwemtopje tijdens zonvakantie

heleenvanroyen_3143697973307814571

Prachtige schrijfster Heleen van Royen neemt volgers mee op tocht

De knappe schrijfster houdt ervan om haar volgers mee op avontuur te nemen. Dat doet ze dan ook met haar heerlijke foto’s en filmpjes op Instagram. En daar ziet Heleen er zelf natuurlijk nog het meest mooi uit. Van alles wat ze kan laten zien is de schrijfster zelf eigenlijk de mooiste attractie. En dat komt goed uit, want Heleen houdt er wel van om zoveel mogelijk mooie foto’s en filmpjes te maken. Neem nou de foto hierboven. Heleen draagt daar wel een heel strak shirtje op, waardoor je haar prachtige vormen goed kan zien op beeld. Maar geen zorgen, want in het volgende filmpje kan je nog veel meer zien van de aantrekkelijke schrijfster.

Lees ook: Video: Heleen van Royen laat zich van top tot teen fotograferen in zalig bad
Heleen van Royen kreeg het heet tijdens de wandeltocht

De prachtige Heleen van Royen kreeg het tijdens de wandeltocht langs de kust wel heel erg warm. Dat kan ook niet anders met al die stenen die onder de volle zon zo heerlijk lopen te bakken. En dus besloot de knappe schrijfster om haar shirt te laten voor wat het is en zonder verder te lopen. En dat leverde natuurlijk een aantal prachtige momenten op. Heleen van Royen vat die allemaal samen in haar erg spannende video.

Op haar tripje laat Heleen van Royen zichzelf nat maken en duwt ze een grote banaan naar binnen

Tijdens haar wandeltocht heeft Heleen opeens dorst gekregen. En wel heel erg veel dorst zo te zien, want ze giet het flesje water bijna helemaal over zich heen. Ook de banaan weet het niet zonder kleerscheuren te overleven. Die wordt zowat in haar mond gepropt door de aantrekkelijke schrijfster. Zo weet Heleen ook een wandelvideo toch wat spannender te maken dan misschien de bedoeling was.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.