Foto: Heleen van Royen pakt zichzelf flink aan in knellend topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Heleen van Royen heeft zichzelf flink in het zweet gewerkt. En dat deed ze in een ontzettend strak topje.

Heleen van Royen in beknellende situatie

De knappe schrijfster besloot dat het tijd was om zichzelf een beetje aan te pakken. En dus ging Heleen van Royen richting de sportschool om weer helemaal in vorm te komen. Eenmaal aangekomen in de sportschool begon Heleen zich flink in het zweet te werken. En dat ging eigenlijk best wel heel erg goed. De knappe schrijfster wist een aardige work-out af te ronden. Ze had alleen wel een beetje last van een knellend topje. Dat kan je ook wel zien op de foto die Heleen daarna deelde met haar volgers. Daarop zie je duidelijk dat Heleen het zwaar heeft. Haar topje zit vrij strak en laat het goedgevormde van de knappe dame goed zien. En dat leverde een heerlijke foto op.

Lees ook: Foto: Heleen van Royen geeft inkijkje in openhangende kamerjas
Heleen van Royen houdt volgers betrokken

Als Heleen iets belangrijk vindt, dan is het wel haar volgers blijven updaten over alle dingen die er in haar leven gebeuren. Dus als ze een keer naar de sportschool gaat, dan moet daar natuurlijk wel even een foto van gemaakt worden. Ze moet dat moment wel delen met haar fans. Heleen is ook nog eens erg goed in het maken van spannende foto’s van zichzelf, dus het juiste kiekje schieten om naar haar volgers te sturen was niet zo moeilijk. Heleen ziet er op de foto ook wel lichtelijk trots uit op wat ze heeft bereikt in de sportschool. En dat is natuurlijk erg belangrijk. Daar komt de motivatie vandaan waarmee Heleen zichzelf gaat veranderen in de mooiste vrouw van Nederland.

Heleen deelt resultaat van flink sport schema

Een aantal weken geleden ging Heleen voor het eerst weer trainen. Ze doorloopt een heel programma om een paar kilo’s kwijt te raken. Heleen benadrukt nog even dat ze aan de start van haar traject wel gezond was, maar graag een stapje extra deed: “mijn BMI was bij de start gezond, ik had geen overgewicht, maar door teveel eten (lees: snaaien) en te weinig bewegen, waren er stiekem toch overal wat kilo’s bijgekomen en begonnen mijn kleren steeds strakker te zitten. Het ging de verkeerde kant op, tijd om in te grijpen.” Het is dan ook ontzettend knap hoe Heleen het roer in zo’n korte tijd heeft omgegooid. Een combinatie van beter eten en meer bewegen, cardio en krachttraining, zorgen ervoor dat Heleen er weer helemaal mooi bijloopt. Heleen is lichter, heeft een smallere buik gekregen en is een hoop vet kwijt. Ze is dus een stuk slanker en atletischer geworden. En dat kan je wel zien als je naar de foto kijkt. Heleen ziet er namelijk echt prachtig uit op deze manier. Al dat trainen heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...