Foto: Heleen van Royen laat ze lekker hangen in zomerjurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen heeft een heerlijk nieuwe foto geplaatst en daarop krijg je nogal goed zicht op haar beste kwaliteiten.

Prachtige schrijfster Heleen van Royen laat sterkste punten zien

De aantrekkelijke schrijfster Heleen van Royen heeft genoeg om zich heel positief over te voelen in haar leven momenteel. Ze heeft haar nieuwe boek af, kan heel ontspannen de zomer door en geniet van alles wat er op haar pad komt. Voor zo’n lekker zorgeloze zomer moet je natuurlijk wel de juiste outfit dragen. Die boodschap lijkt Heleen wel begrepen te hebben. Ze heeft momenteel een erg los zomerjurkje aan, waar haar vrouwelijke vormen erg goed in naar voren komen. En dat zorgt er natuurlijk voor dat haar volgers staan te watertanden bij het spannende plaatje. Heleen maakt de foto precies zo, dat je haar sterke kwaliteiten nog goed in beeld hebt.

Lees ook: Foto: Heleen van Royen laat onderkleding thuis op bloedhete dag
Heleen van Royen laat haar ‘dames’ lekker vrij

In haar losse jurkje laat Heleen haar ‘dames’ lekker de vrije loop. Ze hangen er keurig bij en dankzij de manier waarop Heleen de foto maakt zie je precies genoeg van haar prachtige vormen. De aantrekkelijke schrijfster weet op die manier wel de aandacht te trekken van haar mannelijke volgers. Het lijkt ook een beetje het handelsmerk te worden van Heleen van Royen. Ze maakt namelijk vaker foto’s in deze verleidelijke positie. Dan neemt ze de camera heel dichtbij haar en maakt ze een selfie, waarbij je nog genoeg te zien krijgt van haar aanwezige rondingen. Dat werkt natuurlijk alleen als Heleen een outfit draagt, waarbij je mooi zicht hebt op haar ‘dames’. Gelukkig heeft Heleen meer dan genoeg van dat soort spannende jurkjes in de kast liggen.
Ook met een nonchalante look ziet Heleen van Royen er prachtig uit

Dit zijn natuurlijk niet de enige soort foto’s die de knappe schrijfster kan maken. Soms voelt ze zich iets meer ingetogen en dan kiest ze voor een outfit waar haar ‘dames’ helemaal niet zo goed in zichtbaar zijn. Dat betekent natuurlijk nog niet dat Heleen gelijk minder knap is. Integendeel, de aantrekkelijke schrijfster is knap in elke outfit die ze draagt. Ze heeft een flinke portie charisma die daarbij helpt.
Heleen van Royen weet volgers goed te vermaken

De verleidelijke schrijfster weet haar volgers online goed te vermaken. Door het plaatsen van de ene na de andere aantrekkelijke foto weet Heleen de gemoederen flink bezig te houden. De volgers van Heleen van Royen zitten altijd met spanning te wachten op het moment dat de knappe vrouw een nieuwe foto van zichzelf online zet. Je weet namelijk meteen al dat die foto er ontzettend goed uit gaat zien. En dat vinden de volgers van Heleen natuurlijk erg fijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!