Foto: Heleen van Royen laat trots haar nieuwe lijf zien op warm strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen heeft de smaak te pakken als het gaat om het plaatsen van verleidelijke foto’s van zichzelf. Nu laat ze haar prachtige lijf zien op een warm strand. 

Het prachtige van Heleen van Royen op strandfoto

Heleen van Royen heeft een middagje het strand opgezocht. Je moet toch iets als je op vakantie bent. In de warme zon is ze heerlijk aan het genieten. Dat zie je ook wel aan haar. Maar wie ook aan het genieten zijn, dat zijn alle volgers van Heleen. En dat komt vanwege de leuke beelden die de knappe schrijfster deelt. Daar wordt iedereen namelijk gelijk vrolijk van. Heleen deelt graag haar blijdschap met anderen en een verleidelijk plaatje is de ideale manier om dat te doen.

Lees ook: Foto: Heleen van Royen viert laatste aflevering HLF8 in minuscule

Dit prachtige uitzicht deelt Heleen van Royen graag

Natuurlijk deelt Heleen dit prachtige uitzicht graag met haar volgers. Op de video hierboven heb je namelijk perfect zicht op de prachtige troeven van Heleen. De aantrekkelijke schrijfster houdt er wel van om een klein beetje uitdagende content te plaatsen op haar social media. Zo houdt ze het heerlijk spannend richting haar volgers. En die hoor je daar natuurlijk niet over klagen, want die mogen kijken naar het fantastische van Heleen. Daarover gesproken, wat ziet ze er toch weer fijn uit. In haar groene strandkleding die nauwelijks iets verbergt en weinig aan de verbeelding overlaat, geniet Heleen van een welverdiend drankje. Als je dit zo ziet, kan je haast niet wachten tot het in Nederland weer zomer is en je Heleen veel vaker op deze manier kan gaan zien.

Heleen van Royen deelt verleidelijk jurkje

Maar natuurlijk brengt Heleen niet haar hele dag door in het kleine groene pakje. Wanneer ze niet op het strand zit heeft Heleen een nieuwe, maar ook een beetje uitdagende, jurk aangetrokken. En dat jurkje moet Heleen natuurlijk even delen met de wereld. Het ziet er namelijk te goed uit om niet te doen. Hoewel het jurkje in eerste instantie vrij onschuldig oogt, laat Heleen gelijk al weer een beetje extra van zichzelf zien om het een stukje spannender te maken. En dat werkt eigenlijk best goed. De foto van Heleen is onder haar volgers dan ook een grandioos succes. Heleen geeft haar volgers nog even een verleidelijke blik mee op de foto. Daarmee maakt ze iedereens dag weer helemaal goed.
Heleen van Royen heeft een fijn Pasen achter de rug

Er zijn ergere manieren om je Pasen door te brengen dan de plannen van Heleen van Royen. De schrijfster heeft dan ook een heerlijk Pasen achter de rug. Genietend aan het strand en een lekker rondje lopen in haar nieuwe jurk waren prima tijdsbestedingen voor de knappe schrijfster. Er zijn dan ook veel mensen die een klein beetje jaloers zijn op het leven van Heleen. Het lijkt de laatste tijd namelijk een beetje een sprookje. Maar om de pijn te verzachten, deelt deze aantrekkelijke dame gelukkig allemaal foto’s en video’s van haar mooie avonturen. Zo ben je er toch een klein beetje bij.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener? 

Pien Hersman daagt knappe collega Robin Groot uit voor heerlijk ritje op elektrisch monster (video)

Pien Hersman rijdt in de buitenlucht op haar nieuwe elektrische hengst. Ploeggenote Robin Groot is natuurlijk meteen jaloers!

Styliste Roos Reedijk is deelnemers Kopen Zonder Kijken spuugzat (video)

Roos Reedijk laat net iets te duidelijk merken dat ze echt helemaal klaar is met de deelnemers van Kopen Zonder Kijken.