Foto: Heleen van Royen kleedt zich uit voor de spiegel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen heeft nogal eens de neiging om de meest verleidelijke pakjes aan of uit te trekken. Net als nu.

De spiegel van Heleen van Royen heeft het zwaar te verduren

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is het meest verleidelijk van het land? Zo moet het bijna wel geklonken hebben in het huis van Heleen van Royen. De prachtige schrijfster was namelijk een nieuwe outfit aan het uitproberen voor de spiegel en dat betekende een flink aantal foto’s van zichzelf maken. De spiegel van Heleen had het zwaar, want die moest de hele dag naar de verrukkelijke schrijfster kijken. De beste foto’s heeft Heleen natuurlijk op haar Instagram pagina gezet. En die zagen er best een partij leuk uit. Met haar nieuwe outfit zorgt Heleen ervoor dat iedereen een leuk weekend heeft. Want wat is er nu leuker dan naar de prachtige foto’s van Heleen van Royen mogen kijken? En als je denkt dat haar jas in de weg zit, daar heeft Heleen iets op gevonden.

Lees ook: Foto: Heleen van Royen lift ineens shirtje omhoog midden in sportschool

Heleen van Royen kleedt zich uit voor spiegel

De knappe schrijfster heeft een leuke jas die ze graag laat zien aan haar volgers, maar haar nieuwe jurkje heeft ook aandacht nodig. Hoe gaat ze dat oplossen? Inderdaad, Heleen trekt gewoon spontaan haar jasje uit zodat je een stuk beter zicht hebt op het prachtige strakke jurkje wat ze heeft aangetrokken. In haar jurkje lijkt Heleen ook helemaal te stralen. De prachtige brunette is zo druk met het maken van haar nieuwe foto’s dat ze vandaag waarschijnlijk niet eens heeft kunnen werken aan haar nieuwe boek. Maar eerlijk is eerlijk, de foto’s die Heleen plaatst zijn dan ook wel erg verleidelijk te noemen. Die wil je absoluut niet gemist hebben. Heleen blijft haar volgers verrassen met de ene na de andere spannende foto de laatste tijd. Misschien dat de knappe schrijfster binnenkort wel over gaat tot fulltime influencer.
Heleen laat resultaat van sporten zien op spannende foto

Zoals je misschien al wist gaat Heleen van Royen trouw elke week naar de sportschool. En daar doet ze keurig haar oefeningen. In de tussentijd let ze ook een beetje op wat ze eet. Zo probeert de knappe dame aan zichzelf te werken. En dat gaat best goed als je de foto’s mag geloven. Heleen ziet er in haar sportoutfit hartstikke mooi uit. Het is niet zo gek dat er zoveel mannen een klein beetje verliefd worden op Heleen van Royen. Met haar prachtige en ontzettend leuke en spontane persoonlijkheid is er weinig om niet van te houden. En dankzij haar sportschool bezoekjes gaat de knappe brunette er ook nog eens met de dag knapper uitzien. Heleen van Royen weet zo alle mannen van Nederland om haar vinger te winden met haar nieuwe uiterlijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Karma? Vandaag Inside trekt ineens minder kijkers dan Studio Fußball na flinke kritiek!

Vandaag Inside lacht wel steeds hard om hun concurrent Studio Fußball, maar krijgt nu hard het deksel op de neus!

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!