Foto: Heleen van Royen heeft vreemde vlek op kleding zitten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen maakt weer een bijzondere video voor haar Instagram volgers. En daar vertelt ze alles over een mysterieuze vlek op haar kleding. 

De knappe schrijfster Heleen van Royen houdt er van om haar volgers op social media mee te nemen in haar privéleven. En dat kan ze best wel heel erg goed. Zo weten haar volgers alle ins and outs van het leven van Heleen. Maar soms gaat de schrijfster daar wel ver in. Zo zijn er bepaalde dingen die je liever niet uit de mond van Heleen wilt horen komen. Maar de knappe brunette maakt dat allemaal niet uit. Met al haar jaren ervaring als BN’er is ze inmiddels de schaamte wel voorbij en zegt ze heerlijk recht voor zijn raap alles wat er in haar opkomt. Het is eigenlijk ook wel een van de betere kwaliteiten van Heleen als je erover nadenkt.

Lees ook: Foto: Heleen van Royen leidt volgers af met spannend inkijkje

Heleen van Royen veegt het kinderkwijl van zich af

De prachtige schrijfster is behalve BN’er natuurlijk ook gewoon een familievrouw. En dat betekent dat ze af en toe even op de kleintjes moet oppassen. En at doet ze natuurlijk met liefde. Maar ja, dat heeft soms wel wat gevolgen. Bijvoorbeeld een klein beetje spuug op je sweater. De meeste mensen zouden dat eerst opruimen voordat ze een video opnemen voor Instagram. Maar Heleen maakt het allemaal niet zo uit. Zo is ze nu eenmaal. Jezelf beter of mooier maken voor social media is nooit echt haar ding geweest. Heleen geeft zichzelf liever zoals ze is. En bij een echt inkijkje in het leven van Heleen horen nu eenmaal ook de minder glamoureuze dingen. Maar zo krijg je wel het volledige plaatje van Heleen. En dat is natuurlijk ook wat waard.

Zo zorgzaam is Heleen van Royen

De knappe schrijfster is niet alleen goed in het verzorgen van kindjes, ook dieren zijn dol op Heleen. Haar hondje neemt ze ook overal mee naartoe. Ze neemt hem zelfs mee de studio in van Vandaag Inside tijdens een uitzending. Het diertje bleef ongelooflijk rustig tijdens de opname, dus dat laat maar weer eens zien hoe goed Heleen hem heeft opgevoed. Het liefste zou Heleen de hele dag met haar hond op de bank zitten en een beetje knuffelen, maar dan krijgt ze niks meer voor elkaar. En die boeken moeten ook gewoon af.

Heleen van Royen wacht met smart op kinderen Suzanne Schulting

Zoals je misschien wel weet heeft de zoon van Heleen van Royen de prachtige Suzanne Schulting aan de haak geslagen. En sinds dat moment is Heleen aan het wachten op het geluid van kleine kindervoetjes die het huis door rennen. Heleen kan niet wachten tot ze de kindertjes van Suzanne in haar armen mag sluiten. Het ziet er niet naar uit alsof dat op korte termijn gaat gebeuren, dus Heleen moet nog even geduld hebben voor het zover is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?