Foto: Heleen van Royen geeft inkijkje in openhangende kamerjas

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen houdt enorm van spannende foto’s maken. Nu heeft ze haar volgers een kijkje gegeven in haar openhangende kamerjas. 

Deze foto moest Heleen van Royen wel delen met haar volgers

De knappe schrijfster is de laatste paar jaar heel erg fan van het maken en delen van de meest spannende foto’s van zichzelf met haar volgers. Dat merk je ook wel als je op haar social media kijkt, die staan namelijk vol met dit soort lekkere kiekjes. Heleen kon het ook nu weer niet laten en moest even dit leuke plaatje delen. Natuurlijk doet ze dat niet zomaar, want ze heeft een samenwerking te pakken met een matrassenbedrijf. En dat betekent dat Heleen wat foto’s zal moeten maken van zichzelf in de slaapkamer. Dat zullen haar volgers vast niet erg vinden.

Lees ook: Foto: Heleen van Royen geeft volgers nachtzoen met flink inkijkje

Heleen van Royen geeft spannend inkijkje in slaapkamer

De knappe schrijfster leunt ietsje naar voren tijdens het maken van de foto, waardoor haar badjas net een klein beetje open valt. Hierdoor krijg je meer van Heleen te zien dan je misschien had verwacht. De knappe dame houdt het beschaafd voor Instagram, maar je hebt echt wel een leuk uitzicht op deze manier. Heleen vindt het ook allemaal niet zo erg. Ze moet er zelfs een klein beetje bij glimlachen. Heleen ziet er op de foto echt geweldig uit.

Heleen van Royen gaat heerlijke nacht tegemoet

De knappe schrijfster somt even op wat er allemaal zo mooi is aan het nieuwe bed wat ze heeft, maar doet dat nog steeds in haar charmante badjas, waardoor je nog steeds in de ban blijft van de knappe dame. De volgers van Heleen kunnen zich al helemaal inbeelden hoe het is om met Heleen samen zo’n heerlijke nacht tegemoet te gaan. Al zal er dan, ondanks het fijne matras, weinig geslapen worden. Voorlopig zal het voor haar volgers bij dromen blijven, maar ze kunnen in ieder geval wel genieten van de mooie foto’s die de schrijfster op haar Instagram zet.

Heleen maakt uitgerust haar volgende spannende foto

Na een nacht slapen op haar nieuwe matras is Heleen helemaal uitgerust en klaar voor een nieuwe dag. En natuurlijk moet ze op die dag even langs bij haar favoriete televisieprogramma HLF8Achter de schermen maakt Heleen haar inmiddels zeer bekende spiegelselfie. Speciaal voor de uitzending heeft ze een zeer strakke outfit aangetrokken. Heleen ziet er dan ook bijzonder goed uit. Alle vormen van haar komen er goed naar voren. Het programma HLF8 is ook bijna klaar en dus koestert Heleen alle bezoekjes die ze nog mag brengen. Natuurlijk gaat ze dan iets meer haar best doen op haar outfit. Dat is niet meer dan logisch. Heleen heeft het in ieder geval erg naar haar zin. Misschien dat ze thuis de spiegelselfies wel doorzet, wanneer het programma stopt. Dat zou natuurlijk erg mooi zijn voor haar volgers.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn. 

Bram Krikke bevoelt andere man tijdens beschamende vertoning EK Voetbal (foto!)

Bram Krikke heeft genoeg van de beschamende vertoning op het EK Voetbal, dus gaat aan een andere man lopen voelen. Dit wil je niet missen!