Foto: Heleen van Royen draagt topje waar je dwars doorheen kunt kijken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen heeft haar volgers verrast met een bijzonder plaatje. En dat ziet er toch wel heel verleidelijk uit.

Knappe schrijfster Heleen van Royen draagt heerlijk doorzichtig truitje

Heleen van Royen heeft een heerlijk doorzichtig truitje aangetrokken voor haar nieuwste foto. En daarmee verrast ze al haar volgers. Die waren namelijk wel even van slag toen ze de knappe schrijfster op deze manier zagen. Heleen heeft namelijk echt niks te verbergen op deze foto. Dat merk je wel. Je kan zo door haar kleding heen kijken. Dat maakt de knappe schrijfster nog eens even extra verleidelijk. Heleen vindt het zelf ook wel leuk en spannend om op deze manier op de foto te gaan. Schaamte kent de brunette in ieder geval niet. Anders zou ze ook niet zo op deze manier zich op de foto zetten. Heleen voelt zich bij dit soort foto’s erg comfortabel.

Lees ook: Heleen van Royen toont haar beste lijf ooit op ongelofelijke foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

De verleidelijke foto’s van Heleen van Royen

Het is niet de eerste keer dat Heleen van Royen zichzelf op een verleidelijke manier op de foto zet. Heleen heeft namelijk een duidelijk thema als het op haar Instagram aankomt. En dat is namelijk zoveel mogelijk mooie foto’s van zichzelf plaatsen, het liefste genomen via de spiegel. Heleen heeft duidelijk een eigen stijltje gekozen en houdt zich daar dan ook goed aan. De foto’s die Heleen maakt voor haar volgers zijn natuurlijk ontzettend leuk en worden dan ook ontzettend goed ontvangen door haar volgers. Neem de foto hieronder bijvoorbeeld. Dankzij het strakke jurkje komt Heleen haar lichaam er extra goed uit te zien. Het kusjes patroon maakt het nog eens extra leuk om naar Heleen te kijken. Haar zelfverzekerde houding maakt Heleen ook nog eens extra interessant op de foto. De foto’s van Heleen zijn absoluut de moeite waard, dus volg haar snel op Instagram!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Heleen op weg om grote influencer te worden

Ondanks dat de meeste mensen Heleen kennen als schrijfster, is de knappe vrouw toch echt wel een beetje het influencer pad ingeslagen. Met haar mooie foto’s, sponsordeals en leuke video’s, lijkt het erop dat Heleen niet zoveel meer aan het schrijven is deze dagen. Ze houdt zich veel liever bezig met het plaatsen van spannende foto’s waar haar volgers van zullen smullen. En dat is natuurlijk ook helemaal niet erg. Heleen ziet er namelijk nog steeds bijzonder goed uit. Daarom zullen de meeste mensen het ook niet zo erg vinden dat de knappe dame zich nu vooral bezig houdt met het maken van leuke foto’s. Al is het waarschijnlijk wel zo dat de keiharde kern van lezers zich afvragen wanneer het volgende boek van Heleen nou uitkomt. Ze zullen nog eventjes geduld moeten hebben, want Heleen is daar voorlopig nog niet zo mee bezig.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Lieke van Lexmond laat haar broek zakken voor intieme behandeling

Deze oude GTST-actrice heeft een intieme behandeling gekregen om haar perfecte lichaam waar te laten komen, en daar laat ze zelfs haar broek voor zakken. Maar heeft ze niet al een perfect lichaam?

Video: Merel Ek overtreedt belangrijkste regel op tv tijdens Vandaag Inside

Merel Ek, politiek verslaggeefster bij Vandaag Inside, verbreekt de misschien wel belangrijkste regel op tv: niet eten. Maar wat eet de blondine nou precies?

Rico Verhoeven schokt buurt met vulgair standbeeld in tuin: “Was dat detail echt nodig?”

Rico Verhoeven, de wereldberoemde kickbokser, heeft zijn buurt verbaasd laten opkijken door een onverwachte en vulgaire toevoeging aan zijn tuin. De prangende vraag die nu rondzingt: was deze toevoeging werkelijk noodzakelijk?