Foto: Heerlijk model Vivian Hoorn kleedt zich om voor de camera

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vivian Hoorn is door haar werk als model niet bang om zichzelf helemaal te laten zien voor de camera. Dit keer neemt de brunette zelf een video op waarin ze zich maar blijft aan-en uitkleden.

Vivian Hoorn is trots op haar

De knappe Vivian Hoorn is al jarenlang werkzaam als model in alle steden van de wereld. Toch heeft Vivian ook een behoorlijke revolutie meegemaakt en hier is de brunette erg open over. Zo is Vivan Hoorn echt een activiste als het gaat om ‘body positivity’. Vivan geeft veel voorbeelden van zichzelf en hoe ze perse een bepaalde maat moest hebben om werkzaam te zijn in de modellenindustrie. Hierdoor werd Vivian erg ongelukkig en kreeg ze veel problemen met en omtrent eten. Nu is Vivian al jaren helemaal in  haar eigen favoriete shape en ze moedigt anderen aan ook van je eigen te houden. Door deze boodschap heeft Vivian een enorm groot bereik gekregen op social media. Zo heeft de brunette meer dan een half miljoen volgers op Instagram.

Vivian Hoorn plaatst mega spannende aankleed video

Het is geen wonder dat Vivian Hoorn gebruik wil maken van al deze online volgers. Gelukkig is Vivian een echte ondernemer en ze heeft haar gloednieuwe eigen nieuwe merk zojuist gelanceerd. Het merk heet VIVEH en ze verkopen kleding van goede kwaliteit. Hierbij varieert de prijs tussen vijftig en tweehonderd euro volgens Vivian. Ten ere van de lancering van Vivian haar nieuwe merk heeft ze een prachtige promovideo online gezet. Hierin past Vivian zelf haar eigen collectie. De video lijkt opgenomen te zijn bij Vivian thuis en de brunette laat de ene naar de andere outfit van haar merk zien. Hierbij kleed Vivian zich zonder problemen om voor de camera, waardoor het een wel erg spannende video is geworden.

Vivian Hoorn steelt de show in de sneeuw

Het is wel duidelijk dat Vivian Hoorn een ontzettend goede smaak in mode heeft. De brunette gaat dan ook naar alle fashion shows van de verschillende grote merken om inspiratie op te doen. Toch lijkt het erop dat Vivian het niet alleen maar bij kijken houdt, maar ook zeker bij kopen. Op onderstaande foto is één van de outfits van Vivian te zien die ze droeg tijdens een diner met vrienden. Je kan wel stellen dat het alles behalve casual is. Het model draagt een hele lange zwarte jurk met een soort verenjas. Daarbij draagt Vivian allerlei parelkettingen om haar nek heen. Het ziet eruit alsof Vivian de koningin is van het diner. Daarvoor poseert Vivian ook nog eens buiten in de sneeuw, wat het geheel nog mysterieuzer maakt.

Vivian Hoorn steelt de show

Lees ook: Video: Vivian Hoorn gooit rok uitdagend omhoog in de straten van Parijs

Vivian Hoorn neemt volgers mee in de wolken

Het is bijna onmogelijk om niet in de wolken te raken van de knappe Vivian Hoorn. Om die gedachte letterlijk te nemen, verwent het model haar volgers met een aantal mooie selfies vanuit de lucht. Vivian poseert uitgebreid terwijl ze in een vliegtuig zit en ze nodigt haar volgers in het bijschrift uit om met haar te komen vliegen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Styliste Roos Reedijk is deelnemers Kopen Zonder Kijken spuugzat (video)

Roos Reedijk laat net iets te duidelijk merken dat ze echt helemaal klaar is met de deelnemers van Kopen Zonder Kijken. 

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!