Video: Vivian Hoorn gooit rok uitdagend omhoog in de straten van Parijs

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vivian Hoorn houdt van zichzelf zoals elke vrouw dat zou moeten doen, maar in Parijs vraagt ze toch een beetje extra om aandacht van mensen om haar heen…

Vivian Hoorn loopt gek door de straten

De prachtige Vivian Hoorn heeft ontzettend veel talenten. Zo is ze covergirl, heeft ze een succesvol YouTube-kanaal, is de oprichter van haar eigen talent agency Scala Management én is ze fotograaf en artdirector. Een hele hand vol aan talenten dus. Op haar Instagram is ze vooral bezig met mode en body-positivity. Onlangs was ze in Frankrijk. Sterker nog; ze was in de hoofdstad, Parijs! Het is daar bomvol met modellen, modeontwerpers en andere kunstzinnige types. Vivian past er dus perfect tussen! Op straat maakt ze een aantal foto’s van zichzelf en heeft dan door hoe dat er voor anderen uit moet zien. Ze plaatst de foto’s op haar Instagram samen met een filmpje van het oogpunt van iemand anders op straat. Ze loopt over de stoep met haar telefoon hoog in de lucht, ze gooit even haar rok omhoog en loopt dan verder. Een beetje zelfspot moet kunnen af en toe!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door VH. (@vivianhoorn)

Vivian Hoorn is boos op kledingwinkels

De blondine doft zich graag op. Ze houdt wel van een make-upje hier een glamour outfitje daar. Dat laat ze altijd goed zien op haar Instagram tijdlijn. Het is echter niet de enige reden dat ze zoveel hippe outfits wil laten zien. Ze heeft zelf niet het strakste lijf en daar is ze zich bewust van, maar ze wil juist mensen motiveren met hetzelfde lichaamstype om gewoon te dragen waar je je goed in voelt. Ze wil graag overbrengen dat mensen met bijvoorbeeld een wat dikkere buik ook rokjes en jurkjes kunnen dragen. De meeste mode is al lange tijd gefocust op mensen met een strak en slank lijf en Vivian wil die norm doorbreken. Veel mensen moedigen haar dan ook aan en reageren vaak positief als Vivian weer uit de kleren gaat voor de camera. In een recente foto staat de blondine in een kleedhokje waar ze een rokje aanheeft die ze niet dicht krijgt. Daar wordt ze boos van. Ze maakt een foto waarbij ze haar middelvinger opsteekt. Het bijschrift luidt: “Gewoon even een kleine middelvinger aan alle mode die niet gemaakt is voor mijn lichaamstype”.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door VH. (@vivianhoorn)

Vivian gaat graag uit de kleren

Zoals hierboven al even uitgelegd, neemt Vivian het op voor vrouwen die worstelen met hun lijf. De influencer is het niet eens met de norm dat vrouwen altijd maar slank en strak moeten zijn. Ze is dus heel veel bezig met body-positivity en selflove. Die liefde voor zichzelf laat ze graag zien door zonder kleren voor de camera te gaan. Want wat is er puurder dan dat? Onlangs plaatste ze een foto van een fotoshoot die ze deed voor Vogue en een andere foto voor de cover van Elle. In beide shoots droeg Vivian helemaal niks aan kleding. Het is een prachtige vrouw!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door VH. (@vivianhoorn)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Yolanthe Cabau laat álles zien in flinterdun sportbroekje

Yolanthe Cabau staat in Nederland eenzaam aan de top. Niemand komt in de buurt van deze prachtige dame. Dat laat ze maar weer eens zien in een flinterdun sportbroekje. 

Foto: Marly van der Velden deelt vreemde foto van heerlijk jurkje

GTST-actrice Marly van der Velden deelt een foto in een super lekker jurkje op haar Instagram. De reden waarom ze dit jurkje aan heeft is echter heel bijzonder...

Juultje Tieleman maakt foto van zichzelf in nietsverhullende jurk

Juultje Tieleman verwent zichzelf op een lekker etentje. De jurk die de blondine hiervoor heeft uitgekozen, lijkt met een pikant randje ontzettend in de smaak te vallen bij haar volgers..