Foto: Heeft Memphis Depay een geheime boodschap in zijn kapsel verborgen?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Memphis Depay heeft weer een bijzondere foto met de wereld gedeeld. De voetballer had even een raar verzoek bij de kapper. 

De haren van Memphis zitten altijd strak in model gevlochten. Dus hij besloot om nu even een andere coupe te nemen. En waar dat normaal juist wel goed werkt bij voetballers, zag het er bij Memphis toch wel een stukje vreemd uit. Hij deelt zelf foto’s van zijn kapsel in detail. Van boven gezien lijkt er duidelijk een enorme ‘3’ zichtbaar. Wat zou dit betekenen?

Memphis Depay is echt pas 30 geworden

Zou het iets met zijn dertigste verjaardag te maken hebben. De voetballer heeft eindelijk die mooie leeftijd bereikt. Misschien is dit wel zijn manier om dat een beetje te vieren. Of viert Memphis op deze manier juist iets anders? Zo Speelde Memphis tegen Inter zijn derde Champions League-duel van dit seizoen. En dat werd een goede avond voor de voetballer. Dat duel wonnen ze dankzij memphis zelf. De voetballer scoorde vlak voor het eindsignaal, waardoor er verlenging en strafschoppen kwamen. Dat is natuurlijk een legendarische overwinning, waar niemand dit seizoen meer overheen gaat komen. Met het getal geeft hij een klein eerbetoon aan zichzelf. En soms mag dat natuurlijk ook gewoon.

Heeft het nummer 3 een andere betekenis?

Memphis is erg gelovig, dus het zou kunnen dat het nummer op zijn hoofd een hele andere betekenis erop na houdt. Het nummer 3 betekent een hoop in het Christendom, zo staat het bijvoorbeeld voor de drie-eenheid van vader, zoon en heilige geest. Misschien dat Memphis juist het nummer 3 op zijn hoofd zet als eerbetoon aan zijn geloof. Maar dan had hij misschien beter een kettinkje kunnen dragen. Want dat had er wel iets beter uitgezien dan een grote geschoren 3 op zijn hoofd. Maar uiteindelijk blijft het natuurlijk de keuze van Memphis Depay.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol heeft nu al een peperdure auto gekocht voor zijn ongeboren baby (foto’s!)

Het zoontje van Enzo Knol is nog niet eens geboren, maar heeft het al goed voor elkaar. Hij is vóór zijn eerste levensjaar al in het bezit van een Lamborghini Urus...

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...