Foto: Heeft Memphis Depay een geheime boodschap in zijn kapsel verborgen?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Memphis Depay heeft weer een bijzondere foto met de wereld gedeeld. De voetballer had even een raar verzoek bij de kapper. 

De haren van Memphis zitten altijd strak in model gevlochten. Dus hij besloot om nu even een andere coupe te nemen. En waar dat normaal juist wel goed werkt bij voetballers, zag het er bij Memphis toch wel een stukje vreemd uit. Hij deelt zelf foto’s van zijn kapsel in detail. Van boven gezien lijkt er duidelijk een enorme ‘3’ zichtbaar. Wat zou dit betekenen?

Memphis Depay is echt pas 30 geworden

Zou het iets met zijn dertigste verjaardag te maken hebben. De voetballer heeft eindelijk die mooie leeftijd bereikt. Misschien is dit wel zijn manier om dat een beetje te vieren. Of viert Memphis op deze manier juist iets anders? Zo Speelde Memphis tegen Inter zijn derde Champions League-duel van dit seizoen. En dat werd een goede avond voor de voetballer. Dat duel wonnen ze dankzij memphis zelf. De voetballer scoorde vlak voor het eindsignaal, waardoor er verlenging en strafschoppen kwamen. Dat is natuurlijk een legendarische overwinning, waar niemand dit seizoen meer overheen gaat komen. Met het getal geeft hij een klein eerbetoon aan zichzelf. En soms mag dat natuurlijk ook gewoon.

Heeft het nummer 3 een andere betekenis?

Memphis is erg gelovig, dus het zou kunnen dat het nummer op zijn hoofd een hele andere betekenis erop na houdt. Het nummer 3 betekent een hoop in het Christendom, zo staat het bijvoorbeeld voor de drie-eenheid van vader, zoon en heilige geest. Misschien dat Memphis juist het nummer 3 op zijn hoofd zet als eerbetoon aan zijn geloof. Maar dan had hij misschien beter een kettinkje kunnen dragen. Want dat had er wel iets beter uitgezien dan een grote geschoren 3 op zijn hoofd. Maar uiteindelijk blijft het natuurlijk de keuze van Memphis Depay.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Victoria Koblenko schudt volgers wakker met foto zonder kleding

Victoria Koblenko weet met haar nieuwe foto wel weer flink wat los te maken bij haar volgers.

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien.