Foto: Halina Reijn trekt bijna alles uit tijdens heerlijk boottochtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Actrice Halina Reijn ziet er zeer verleidelijk uit op een boottochtje waar ze bijna alles uittrekt. Dat moet je echt zien!

Halina Reijn zit bijna zonder kleding in warm bootje

De prachtige actrice en regisseur Halina Reijn heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans zijn gelijk helemaal verkocht. De prachtige dame met de zwarte haren laat namelijk aan iedereen zien hoe ze eruit ziet zonder een shirt aan. De knappe actrice had een heerlijk boottochtje gepland, maar het was zo warm dat ze al snel haar shirt uit deed en in haar zwemkleding in de boot ging zitten. En dat was absoluut de juiste beslissing, want de temperaturen liepen alleen maar verder op. De knappe actrice wist door deze slimme zet niet alleen maar goed af te koelen, maar ook gelijk haar volgers heel erg blij te maken. Die mochten namelijk kijken naar de verleidelijke vormen van de aantrekkelijke vrouw.

Lees ook: Foto: Halina Reijn deelt pikante privé foto in badkleding

 

View this post on Instagram

 

A post shared by halinareijn (@halinareijn)

Halina Reijn weet erg goed hoe ze moet verleiden

Natuurlijk weet Halina Reijn inmiddels wel hoe ze een goed plaatje moet maken. Dat zie je ook wel als je de foto op Instagram zo ziet. Ze weet heel erg goed haar fans te verleiden. En dat doet ze door een combinatie van haar prachtige lichaam en haar ontzettend mooie lach. Dat zijn echt de twee geheime wapens van Halina Reijn. De aantrekkelijke actrice weet daarmee al haar volgers helemaal blij te krijgen. De reacties onder de foto liegen er dan ook niet om. Die zijn allemaal razend positief.

Lees ook: Foto: Actrice Halina Reijn toont haar strakke lijf zonder onderkleding

 

View this post on Instagram

 

A post shared by halinareijn (@halinareijn)

Halina Reijn deelt foto uit de oude doos; nog net zo knap!

Om te laten zien dat Halina Reijn altijd al een prachtige vrouw geweest is, haalt de knappe actrice een oude foto naar boven. Op dat kiekjes poseert ze ook in verleidelijke zwemkleding en ook daar ziet Halina er perfect uit. De prachtige dame weet dus al vele jaren haar fans helemaal te bekoren met allerlei prachtige foto’s. Dat is zeker niets nieuws. Gelukkig is ze al die jaren later nog steeds heel erg knap!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by halinareijn (@halinareijn)

Halina Reijn deelt trots nieuwe lichaam op reeks foto’s

Halina Reijn stopte een aantal jaar geleden met het theater en bewoog daardoor minder. En dat kwam een beetje ten koste van haar figuur. Maar sinds dit jaar heeft ze weer het sporten en gezond eten opgepakt en het resultaat is verbluffend. De knappe actrice laat even goed zien hoe prachtige ze er tegenwoordig uit ziet. En daar worden haar fans natuurlijk gelijk een stukje vrolijker van. Die mogen namelijk kijken naar de prachtige vormen van het lichaam van Halina Reijn. De aantrekkelijke actrice weet zo al haar volgers toch weer extreem tevreden te houden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?