Foto: Halina Reijn deelt pikante privé foto in badkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Actrice Halina Reijn mag dan nu een ware schoonheid zijn, met dit bloedhete kiekje bewijst ze dat ze vroeger ook flink wat mannen liet watertanden…

We kijken allemaal met veel plezier naar actrice Halina Reijn. En hoe kan het ook anders? De bloedhete brunette is nou eenmaal een cadeautje voor het oog en over haar strakke figuur hoor je ons ook zeker niet klagen. Gelukkig voor ons lijkt Halina er ook zo over te denken. Zo verwent ze haar volgers regelmatig met de lekkerste plaatjes! Zie alleen dit pittige kiekje maar. Want Halina mag dag nu nog steeds bloedheet zijn, vroeger kon ze er ook wat van. En al helemaal in deze outfit!

Halina Reijn verleidt fans met pikant plaatje in piepklein zwemsetje

Van Halina Reijn zijn we onderhand wel wat gewend. De knappe actrice plaatst regelmatig de pittigste foto’s online. En gelukkig maar. Anders moeten we dit soort bloedhete plaatjes gewoon missen! En wat ons betreft mag Halina alleen nog maar van deze kiekjes online zetten. Halina maakt haar fans namelijk helemaal gek met een overheerlijk fotootje van vroeger waarin ze bewijst toen ook al regelmatig haar kleding uit te trekken voor de camera. Zo pronkt ze met haar strakke figuur in een werkelijk nietsverhullend setje. Het piepkleine topje alleen al zal je mond doen openvallen! Niet alleen houdt de beeldschone actrice het namelijk bij twee kleine driehoekjes, de knellende stukjes stof vliegen ook nog eens alle kanten op! Het topje weet haar boezem amper te bedwingen! En daarbij laat ze wel héél veel zien aan haar volgers. Niet dat je ons daar over hoort klagen, natuurlijk!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by halinareijn (@halinareijn)

Fans van Halina Reijn gaan wild om bloedhete zwemfoto

En de overige fans van Halina Reijn zijn ook dolblij met het cadeautje! Zo weten de reacties het bijna niet droog te houden. En wij snappen dat wel. We mogen dan alle lof hebben voor het piepkleine topje, maar het loeistrakke broekje is ook niet mis! Als je dan zo optimaal mag genieten van Halina is het logisch dat je wat wild gaat, toch? Wij moeten onze enthousiasme ook wat kwijt! Haar volgers zijn het daar volledig mee eens. Zo worden haar reacties overspoeld met verliefde emoji’s van dolenthousiaste fans. Maar dat het zo lang geleden is geloven ze niet allemaal! “20 jaar geleden? Zal toch nu nog wel hetzelfde zijn?”, vraagt één charmante fan. Hij lijkt te hengelen naar nóg zo’n foto van Halina!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by halinareijn (@halinareijn)

Halina Reijn pronkt met nieuw figuur zonder kleding

Daar hoef je alleen dit recente plaatje van Halina Reijn maar voor te zien. De knappe actrice maakt natuurlijk lange dagen in de sportschool en kon het niet laten daar de resultaten van te laten zien. En daar zijn wij dolblij mee. Want hoe ze met haar afgetrainde figuur pronkt zal je mond echt doen openvallen! Halina poseert namelijk van achteren in een piepklein setje en spant daarbij al haar spieren aan. En met zo weinig kleding aan kan je daar ook alles van zien! Want veel kleiner dan dit setje komt het namelijk niet. Halina schittert namelijk in een broekje waarvan je nog nét een piepklein driehoekje boven haar strakke billen kan zien. De rest van het stofje moeten we maar inbeelden. En dan hebben we het nog geeneens over haar topje gehad!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by halinareijn (@halinareijn)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.

Doldwaze Lisa Vol (OG3NE) misdraagt zich op Instagram: “Écht NUL gène”

Lisa Vol van meidengroep OG3NE gaat alle grenzen voorbij met deze schaamteloze foto's. Ze maakt even duidelijk dat ze het meest spontane zusje van de groep is.